ZBORAL Napisano 10 Kwietnia 2022 Napisano 10 Kwietnia 2022 WItam , nie mam pojęcia jak zabrać się za zdjęcie przedniego koła z takiej ośki, liczę na pomoc.
Mihau_ Napisano 10 Kwietnia 2022 Napisano 10 Kwietnia 2022 Przed rozwaleniem tego nie miałeś problemów? Ma się wykręcić w standardowym kierunku, w lewo, i tyle
ZBORAL Napisano 10 Kwietnia 2022 Autor Napisano 10 Kwietnia 2022 Nie ja to rozwalałem więc możliwe ,że jest coś namodzone kręcąc w lewo wykręca mi się tylko ten zamykacz reszta zostaje w środku.
slavi Napisano 10 Kwietnia 2022 Napisano 10 Kwietnia 2022 Kręcić w lewo tym co zostało w środku. Czym i jak to trzeba wymyślić ale tak żeby wykręcić i szkód nie narobić. Wykrętaki, nacinanie i podobne ...jak sam nie masz pomysłu/narzędzi to lepiej nie próbuj.
ZBORAL Napisano 10 Kwietnia 2022 Autor Napisano 10 Kwietnia 2022 Okej ,wszystko się udało - wystarczyło złapać za tą wyciętą końcówkę kombinerkami i wykręciła się cała ośka.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.