bartek94912 Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Witam. Krążę w temacie kupna klocków do Magur. Z tyłu mam mt sport (2-tłok), z przodu mt5 (4-tłok). Zamówiłem tarcze Storm HC 203 i zastanawiam się jakiej firmy klocki kupić. Najbardziej celowałbym w półmetale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Przeglądnij temat zbiorczy. Nie patrz na modele hamulców tylko to firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) A mnie zastanawia co to jest to: https://allegro.pl/oferta/klocki-hamulcowe-do-magura-mt-5-7-supercool-zeno-9866280523 Poza tym przy mojej wadze 100kg i oryginalnej żywicy Magura 9.P, hamulca mi jeszcze nigdy nie zabrakło. Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez Brombosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi