tomiii Napisano 9 Kwietnia 2022 Napisano 9 Kwietnia 2022 Hej, poszukuje spodni na obecne pogody spodni długich, ocieplanych, na szelkach bez wkładki. Chyba jestem z tych bardziej ciepłolubnych i mam trochę problem z dogrzaniem kolan. Udało mi się znaleźć chyba optymalne dla mnie spodnie Rogelli aritco: jeszcze nie zimowe ale z wstawkami z membraną na kolana i tyłu na górze. Problem w tym że są dla mnie zbyt krótkie przy dobrej szerokości - mam 194 cm przy 85 kg. Spodnie całe z przodu z membraną wydają mi się przesadą na moje potrzeby a zwykła ciepła lycra torchę za mało. Znacie jakie alternatywy takich spodni które będą miały dłuższe nogawki? Cytuj
Lezia Napisano 12 Kwietnia 2022 Napisano 12 Kwietnia 2022 Zobacz takie: https://forcebike.pl/produkt/spodenki-bez-wkladki-force-bright-czarne-xl/ Dzięki paskowi pod piętą nogawka Ci nie podwinie. Do tego są w promocji 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi