Ardil Napisano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2022 Witam tak jak w temacie , poszukuję gumowej osłony tylnej piasty shimano stx parallax , czy ktoś się orientuje , gdzie mogę dostać taką osłonę , ew czy pasuje ona od innych współczesnych modeli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2022 Jedyna opcja jaka przychodzi mi na myśl to pytanie w serwisach rowerowych. Czasem serwisanci chomikują takie części. Ew. do znalezienia w złomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardil Napisano 6 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2022 Znalazłem nówki sztuki , w sklepie rowerowym w Austrii , ale koszt transportu do Polski ponad 20 euro 😕 chyba jedyną opcją sa sklepy w polsce , albo kupno uzywanej piasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2022 Używane piasty STX za około 50 złotych są na olx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardil Napisano 11 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Temat zamykam udało się sprawę załatwić w osiedlowym sklepie rowerowym , który chomikuje stare części , piasty zregenerowane , kolejne 20 lat życia przed nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmozej Napisano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 A stożki piast też były zmieniane? Jeśli tak to jakie nowe pasują?, czy może też jakieś zachomikowane starocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedalarz339 Napisano 12 Maja 2022 Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 (edytowane) Ja chyba mam takie coś z piasta z żółtym napisem Parallax ? Edytowane 12 Maja 2022 przez pedalarz339 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi