sebastian123 Napisano 6 Kwietnia 2022 Napisano 6 Kwietnia 2022 witam potrzebował bym pomocy w doborze opon do mojego full-a, przy rowerze są opony o bardzo agresywnej kosce w dodatku prawie nowe i wolał bym je zostawić na jakieś wyjazdy rower trek fuel ex.
revolta Napisano 6 Kwietnia 2022 Napisano 6 Kwietnia 2022 Jak wyżej full do takiego użytku trochę szkoda....... No ale kazdy robi jak uważa. CONTINENTAL double fighter III
kipcior Napisano 6 Kwietnia 2022 Napisano 6 Kwietnia 2022 Jak się ma jeden rower to się tak jeździ. Ale jak już to Mezcal albo Raceking, którymi dalej można w teren wjechać. Bo przy SpeedKing RaceSport piszą tak: "Minimalistyczna konstrukcja bieżnika modelu Speed King kosztem żywotności i przyczepności na mokrej nawierzchni oferuje czystą prędkość" To jest opona na wyścigi, a nie na ulicę. Zedrze się bardzo szybko, a za bardzo nie ma z czego. To będzie ekonomicznie bez sensu.
revolta Napisano 6 Kwietnia 2022 Napisano 6 Kwietnia 2022 Chciał lysa to poleciłem trochę lepiej czyli dubel faither 3. Ja jeżdżę x caliber i też mam trasy pół na pół asfalt i szutry polne drogi i ścieżki leśny. Jeździłem na Racing Ralph ach w sumie super opona do mojej jazdy ale ginęła w oczach. Zmianie Lem na vittoria saguaro i jest ok. Szybka na asfalcie w delikatnym terenie razdzi sobie a i nie zuzywa się szybko na asfalcie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.