Lukasz331 Napisano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 Hej, rozglądam się od jakiegoś czasu za licznikiem/ komputerkiem do szosy. Na początku brałem pod uwagę budżetowy komputer Xoss G+ (znalazłem używkę za niecałe 100 zł), ale podobno słabo u niego z zliczaniem przewyższeń i nie ma funkcji pomiaru temperatury i średniej prędkości - na czym mi zależy. Potem brałem pod uwagę Megane C406, a następnie IGPSport IGS10. Niedawno trafiłem na używaną Sigmę Rox 11.0 GPS (ta pierwsza wersja) za ok. 300 zł. Tutaj już jest nawigacja po śladzie i multum funkcji i parametrów. Pytanie do was czy taka już leciwa Sigma (chyba już nawet nie ma jej w sprzedaży, jest nowa Evo) jest warta tych 300 zł? W przyszłości chciałbym się przerzucić na coś z pełną nawigacją typu Wahoo Bolt/Garmin Edge 520. Może jeszcze coś innego do tej kwoty z nawigacją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.