Atimis Napisano 2 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2022 Jeszcze raz dzięki Póki co prędzej znalazłem Limited za 6000 niż 500 Lite za 5500...zwariowane te ceny. Widzę, że jednak Kellys jest mocniej dostępny więc może podjadę i się przymierzę. Ta Indiana cały czas chodzi mi po głowie, zwłaszcza w tej cenie i osprzęcie, ale jakoś obawiam się, że ta rama do mnie nie przemówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmoorroo Napisano 3 Maja 2022 Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 (edytowane) A XC120? Mam od niedawna i jestem bardzo zadowolony. Niska masa, amor ok, tylko że napęd 1x12 ale wg licznika podjeżdżałem już pod 12-15% i daje radę. Na prostej przy kadencji >100 można wykręcić 45km/h więc chyba biegi nie są ograniczeniem, a tego na początku się najbardziej obawiałem. W górach jeszcze nie byłem więc tak go jeszcze nie przetestowałem i dopiero wtedy się okaże czy biegów nie brakuje i jak hamulce na zjazdach. Edytowane 3 Maja 2022 przez mmoorroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atimis Napisano 3 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Chętnie ale niestety niedostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atimis Napisano 3 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Udało mi się znaleźć oferty na Big Nine Limited za 6000 oraz Kellys Gate 50 za 5800 wiec może warto by było do nich dorzucić. Kellys wydaje się być na lepszy osprzęcie. Jutro podjade zobaczyć na żywo ramy obu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insaix3 Napisano 4 Maja 2022 Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 Hej, sam szukałem roweru, kellys GATE 50 kupuję też. Właśnie ten moderator Bogus mi polecał, niedawno też zakładałem taki sam temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atimis Napisano 4 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 O dobrze wiedzieć. Właśnie Gate ma chyba lepszy osprzęt od Limited chociaż znowu w Meridzie bardziej podoba mi się rama. Ciężka decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atimis Napisano 4 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 (edytowane) Przymierzałem oba i rama w Meridzie wydaje się być fajniejsza, polecono mi rozmiar L. Natomiast osprzetowo cały czas kusi Kellys, w szczególności amortyzator, może trochę lepsze hamulce i wyższy model przerzutek. Edytowane 4 Maja 2022 przez Atimis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atimis Napisano 5 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 @chudzinki dzięki za pomoc w całym temacie, udało się ostatecznie znaleźć Big Nine Limited za 5600 i właśnie czekam na dostawę. Poszedłem jednak w L bo XL mimo wszystko te 21 cali wydaje mi się dla mnie za duże, czytałem że wiele osób przestrzegało w Meridzie z za dużą ramą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 6 Maja 2022 Udostępnij Napisano 6 Maja 2022 Dobra cena! Będzie Pan zadowolony 😉. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 21 Września 2022 Udostępnij Napisano 21 Września 2022 Witam. Czy obecnie (wrzesień 2022r) jest szansa kupić jakiś nowy rower MTB w okolicach 5tys z napędem 2x i wadze do 12kg? Zależy mi też na uniwersalnym trwałym sprzęcie conajmniej klasy Deore (żadnych SRAM). Mój wzrost 170cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 22 Września 2022 Udostępnij Napisano 22 Września 2022 Zdecydowanie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 22 Września 2022 Udostępnij Napisano 22 Września 2022 To moze z używek cos tak do 3lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 22 Września 2022 Udostępnij Napisano 22 Września 2022 Cytat To moze z używek cos tak do 3lat? @Shizo Napisałem propozycję w wiadomości prywatnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi