soks Napisano 31 Marca 2022 Udostępnij Napisano 31 Marca 2022 Hej, Przymierzam się do kupna Gravela /szosy typu all road w budżecie do 10k max. Obecnie mam szosę EDR 105 AL, taka pozycja jest ok ( to jest niby Endurance, ale ze sportowym zacięciem, z tego co ludzie piszą), sam rower mega fajny ale chciałbym w spokoju moc pośmigać po duktach/płytach. Stad pomysł na all road /gravela. Budżet mam do 10k, myślałem o *Esker 6/7 - ale baaaardzo ciężko dostępne *Decathlonowym Van Ryselu EDR offroad CF (ale tam ponoć w rozmiarze S jest tylko jedno mocowanie na bidon :O) no i to bardziej przełaj(?), niż gravel ale czort tam. Są jakieś inne ciekawe propozycje, które są dostępne ? Może być Gravel, może właśnie szosa z kołami 35C (?), która na płytach jumbo tez ładnie pojedzie. Trasy max 150km więc nie musi być to rower z możliwością doczepienia sakw itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 31 Marca 2022 Udostępnij Napisano 31 Marca 2022 Cytat *Esker 6/7 - ale baaaardzo ciężko dostępne Na Fejsie jest grupa - fan club Eskera :), kiedyś pojawiały się tam posty gdzie w Polsce w sklepach stoją eskery. Może akurat trafisz, jeśli bardzo Ci zależy. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soks Napisano 31 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2022 o dzięki, poszukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hulk14 Napisano 31 Marca 2022 Udostępnij Napisano 31 Marca 2022 Za ~ 10000 masz karbonowego focus paralane 8.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soks Napisano 31 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2022 Dzięki. tez go widziałem, ale to jest rower widmo. Jedna M na allegro a tak to cisza. A czy mieliście może doczynienia z tym Decathlonowym tworem - Van Rysel EDR offroad CF ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.