backup_lady Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Witam. Mam Meridę Juliet 7.100 i roczne dziecko. Chciałam rozpocząć sezon rowerowy, ale utknęłam na foteliku dla dziecka. Sprawdzałam Polisport Groovy RS plus ale ze względu na budowę ramy roweru, fotelik osiadł idealnie na tylnym kole 😕 Czy ktoś ma może ten rower i może polecić jaki model fotelika pasuje do niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytkum Napisano 31 Marca 2022 Udostępnij Napisano 31 Marca 2022 Do hamaxów są dostępne pręty do niskich ram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
backup_lady Napisano 1 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 O dziękuję. Nie wiedziałam. Posprawdzam. Zdążyłam już napisać do sklepu, w którym kupiłam rower (dostałam odpowiedź nie na temat kierującą mnie do fotelików na ich stronie), do oficjalnego dystrybutora tu gdzie mieszkam (również odpowiedź nie na temat, ale z informacją iż przekażą zapytanie do producenta). W międzyczasie znalazłam fotelik Weeride i informację od sprzedawcy, że powinien pasować. Tylko ja nie do końca jestem przekonana czy akurat takie rozwiązanie do mnie przemawia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.