Bartku Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Jak w temacie, które lepsze i jaka jest różnica miedzy nimi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Jak się walniesz w piszczel to od metalowego bardziej boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartku Napisano 30 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 @RabbitHoodNo właśnie to jedyna różnica którą widzę xD Stąd też moje pytanie czym się różnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Nie można generalizować. Wszystko zależy od konkretnego modelu. Niektóre plastikowe sie rozpadają podczas normalnej eksploatacji. Ale dobrw nylonowe platformy imho są lepsze niz dobre aluminiowe platformy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Na "popularnych" nylonach z alli mam już przejechane w samym terenie ok 4tyś bez rozkręcania i kręcą się ładnie. Jedyne co zmieniałem to na piny krótsze o 2mm - za bardzo agresywne były na moje potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Jesli mowa o kopii chesterów to ich juz się nie kupi w wersji na łożyskach. Można kupić inne. Ale nie do wszystkiego platforma z ostrymi pinami się nadaje. Do czego to mają być pedały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.