DK064 Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 (edytowane) Sprzedam koszulki kolarskie ALE Cycling i koszulka Santini Wszystkie koszulki są oryginalne wszystkie to zgodnie z informacją sugerowaną przez producenta o rozmiarówce czyli jeżeli standardowo nosisz odzież w rozmiarze M w odzieży kolarskiej ALE i Santini wybioerz rozmiar L Tak więc rozmiar to L mój normalny rozmiar to M dla odmiany odzież Castelli zawsze kupuję M i spodenki S Koszulka 1,2 i 6 miałem na sobiue dosłownie dwa razy cena 150zł za sztukę Pozostałe koszulki cena -100zł za sztukę Jeżeli będzie potrzeba mogę wysłać fotografie z pomiarami centymetrem krawieckim konkretnej koszulki oraz fotki konkretnej koszulki na sobie. Posiadam także spodenki ALE Cycling z żółtymi napisami Fluo pasującymi do koszulek Edytowane 30 Marca 2022 przez DK064 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Listopada Mod Team Udostępnij Napisano 8 Listopada Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi