Bikeloverka Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Cześć, szukam gravela na wzrost 163, możecie coś doradzić. Zależy mi na schowanych linkach, fajnie jakby miał dobry osprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 OLX -> rowery używane i jedziesz😂 Bo w sklepie do 5k nic fajnego nie znajdziesz, tym bardziej z takimi gabarytami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Ma być do 50000. Więc pewnie coś znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 W tym budżecie, to nawet kilka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 No za tyle, sobie możesz kupić fajny rower, sprzęt turystyczny, ciuchy , gps, suv-a i jeszcze zostanie na wycieczkę dookoła Alp. Jednemu - fajny drugiemu nie... Chodzi o osprzęt? czy wygląd? Kross coś tam oferuje w normalnych pieniądzach i chyba dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Za wcześnie było, źle zera policzyłem😎 Jak 50 to pinarello grevil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Wypucha.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Trochę zwiększyć budżet i może coś takiego: https://www.specialized.com/pl/pl/s-works-diverge/p/199968?color=322106-199968 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 @Chociemir ale ten kokpit i brak integracji kabli w takich pieniądzach, to jakiś niesmaczny żart... 🤦♂️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 2 godziny temu, Mihau_ napisał: Za wcześnie było, źle zera policzyłem Oj... raczej szóstym zmysłem wyłapałeś omsknięcie palca na klawiaturze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 A może to w rublach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.