PeterNewbie Napisano 28 Marca 2022 Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 Witam serdecznie, interesuje mnie rower do jazdy po mieście, czasami jakieś bardziej uklepane ziemiste drogi, chodzi mi o przyczepność w wolnej jeździe również, jakie koła będą dobre do tego? Nie jestem jakimś wyczynowcem co super potrafi jeździć na rowerze, ale potrafię aczkolwiek jak jadę bardzo bardzo powoli to czasami tracę równowagę... Jakieś porady? 176 wzrostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinok Napisano 29 Marca 2022 Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 Cytat aczkolwiek jak jadę bardzo bardzo powoli to czasami tracę równowagę... Jakieś porady? Rada Nr 1. Nie pić przed jazdą rada Nr.2 nie zaśmiecać forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterNewbie Napisano 29 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 Ale nie piję przed jazdą, poprostu tak mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.