Gość Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Hej, Które tarcze hamulcowe pod CL od Shimano są cięte laserem, a nie wytłaczane? Wiem że kiedyś były to wszystkie modele pod "wąskie" klocki, ale chyba się to zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Teraz to chyba od rt-70 zaczynają się dobre tarcze, które nie są wytłoczkami z zaokrąglonymi krawędziami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Rt-80+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Ja zatrzymałem się na rt-70... To niezłe jaja odwala Shimano... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Przy czym ostre krawędzie to jedno ale powierzchnia tarczy musi być szlifowana (na chińskich shimano jedna strona jest pozornie gładka - nie ma śladów po tarczy szlifierskiej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.