Marzo123 Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Mam problem a mianowicie nie mogę dokręcić śruby znajdującej się pod pokrętłem regulacji przez co cieknie olej i nie działa regulacja amortyzator. Przejdę od razu do rzeczy, Zdjąłem pokrętło do regulacji i odkręciłem śrubę a następnie jeszcze włożyłem imbus do środka regulacji i wpadło coś co nie mam pojęcia czym jest. Przez to coś co było jakby w goleni najprawdopodobniej nie mogę wkręcić ponownie tej śruby. Proszę o pomoc. Jak będzie trzeba to wyślę zdjęcia. I wiem że piszę ogólnikowo ale nic totalnie nie wiem co mi wpadło przez włożenie tego imbusa co uniemożliwia wkręcenie śruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleryk Napisano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 Który rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marzo123 Napisano 2 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2022 Już nawet nie mam tego amorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi