pedalarz339 Napisano 26 Marca 2022 Udostępnij Napisano 26 Marca 2022 Mam fajny pomysł. Może by tak założyć grupę na telegramie o tematyce rowerowej. Mogli by być kilka grup na różne tematy: zdjęcia i opisy miejsc gdzie sie było, sprawy techniczne, recenzje i nowości ze świata rowerów. Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 27 Marca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Eee, ale dokładnie po to jest forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Jak chcesz to załóż, nie mam telegrama więc mnie to wali 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 Żeby mnie Putin śledził gdzie jeżdżę bajkiem?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinok Napisano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 Wszystkie grupy na fejsach/łatsapach/telegramach to zaprzeczenie forum. Totalny bałagan bez ładu i składu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 Potrzebne jak świni siodło 🙄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedalarz339 Napisano 29 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 Może i macie racje forum jest podzielone tematycznie i każdy może coś napisać i liczyć na odpowiedz. A na grupie to jest chaos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 19 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Maja 2022 Sam sobie odpowiedziałeś - z pomocą kolegów rzecz jasna Zamykam - jak się zgłosi 10 -ciu chętnych, wtedy otworzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.