adas651 Napisano 26 Marca 2022 Udostępnij Napisano 26 Marca 2022 Witam, Czy dobrze rozumiem: mam damper w wymiarach 185x52,5 a ramę pod damper 185x55 to czy mogę ten damper zamontować i będzie to dobrze działać a jedynie bedzie mniej skoku? Słyszałem o mozliwości zmiany skoku dampera, ale nie jestem pewien czy mój damper ma podkładkę 2,5mm? w manualu rockshoxa nic o tym nie znalazłem Pełna nazwa mojego dampera Rockshox Deluxe r Trunion 185x52,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 26 Marca 2022 Udostępnij Napisano 26 Marca 2022 Masz ramę z mocowaniem trunion? Jesli tak to bedzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adas651 Napisano 26 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2022 tak rama jest z mocowaniem trunion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi