Sobota1 Napisano 25 Marca 2022 Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 Siema, chcem sobie sprawic fulla do dirtu, ale nie stać mnie na jakiegoś dartmoora shine, czy innego canyona 720, a wiele innych fulli do dirtu nie ma. Poprzedni rower (kellys whip 10) ktorego mialem do dirtu mi pękł 😕 więc uznalem ze nie ma co kupować znowu hardtaila, tylko moge się rozejrzeć za czymś ciekawszym, no i właśnie myślałem nad tymi starszymi big hitami, zamieniłbym zawieszenie na 100/120 mm zrobil singlespeeda itp. Ale mam pytanie czy może ma/miał ktoś doświadczenia z takim rowerem, oraz jak on skacze, albo może jakiś inny taki rower? Może kona stinky czy cos takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 25 Marca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.