Palindas Napisano 27 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Instrukcję czego? Nie, dzięki. Wszystko jest cacy poza tym, że łańcuch nie wskakuje na największą zębatkę. Obejrzałem kilka filmów ale za dużo tu można zepsuć a mi się już nie chce siedzieć nad tym kolejne godziny. We wtorek wszystko, jak Bóg pozwoli, naprawię w serwisie i dopytam o sposób jak radzić sobie z tym w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Gdzieś na przerzutce masz jej symbol, zaczynający się od FD-... Jak go będziesz miał, to na stronie Shimano masz dokument, który pokazuje jak krok po kroku wyregulować przerzutkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palindas Napisano 30 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Byłem dziś w sklepie i pan mi to zrobił od ręki za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.