Adrid Napisano 24 Marca 2022 Napisano 24 Marca 2022 Cześć, mam szybkie pytanie w temacie okładzin do hamulców M6000. Posiadam oczywiście pełen zestaw to jest klamka + zacisk z serii M6000 i jeżdżę na oryginalnych żywicznych okładzinach. Wymieniłem wraz z hamulcami tarczę z przodu i tyłu na SM-RT64 i zbliża się powoli czas wymiany okładzin bo się koleżanki zużyły. Zastanawiałem się czy nie spróbować zakupić okładzin półmetalicznych ? 🤔 Co mi wpadło w oko to to -> https://www.bikestacja.pl/klocki-jagwire-shimano-xtr-xt-slx-polmetaliczne-dca085-p-4682.html Ktoś może używał/używa i może wyrazić swoją opinię lub ewentualnie co innego można wsadzić z półmetalików do tego zacisku. Pozdrawiam Cytuj
Mod Team sznib Napisano 24 Marca 2022 Mod Team Napisano 24 Marca 2022 Tu masz temat odnośnie klocków: I nie patrz na model hamulca, bo jak ktoś pisze że np. EBC Gold w wersji dla Srama są dobre, to będą też dobre w wersji dla Shimano, bo to przecież ta sama mieszanka, tylko kształt inny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi