Adrid Napisano 24 Marca 2022 Udostępnij Napisano 24 Marca 2022 Cześć, mam szybkie pytanie w temacie okładzin do hamulców M6000. Posiadam oczywiście pełen zestaw to jest klamka + zacisk z serii M6000 i jeżdżę na oryginalnych żywicznych okładzinach. Wymieniłem wraz z hamulcami tarczę z przodu i tyłu na SM-RT64 i zbliża się powoli czas wymiany okładzin bo się koleżanki zużyły. Zastanawiałem się czy nie spróbować zakupić okładzin półmetalicznych ? 🤔 Co mi wpadło w oko to to -> https://www.bikestacja.pl/klocki-jagwire-shimano-xtr-xt-slx-polmetaliczne-dca085-p-4682.html Ktoś może używał/używa i może wyrazić swoją opinię lub ewentualnie co innego można wsadzić z półmetalików do tego zacisku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 24 Marca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2022 Tu masz temat odnośnie klocków: I nie patrz na model hamulca, bo jak ktoś pisze że np. EBC Gold w wersji dla Srama są dobre, to będą też dobre w wersji dla Shimano, bo to przecież ta sama mieszanka, tylko kształt inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi