mamrower Napisano 23 Marca 2022 Udostępnij Napisano 23 Marca 2022 Riverside 920 po pierwszej jeździe, prawa klamka w porządku, lewa grzechocze na każdej nierówności. Podejrzewam nieco zbyt lekko zaciśnięty nit: 1. Istnieje jakaś szansa na reklamowanie tego? 2. Jeżeli nie, jakiś sensowny fix? Zalać to kropelką? Dobić młotkiem? Kombinować z oringami? W sumie obie klamki latają, ale hałasuje tylko lewa. Jedyne co widzę to może minimalnie gorzej zaciśnięty nit. Podratujecie? Bo szału dostaję. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Marca 2022 Udostępnij Napisano 23 Marca 2022 Reklamuj, Decathlon lubi takie sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 23 Marca 2022 Udostępnij Napisano 23 Marca 2022 W budżetowych klamkach to jest raczej normalka, miałem to samo z Tektro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamrower Napisano 27 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Z jednej strony budżet, z drugiej kupa kasy na to (rower) poszła. W każdym razie, suport Deca jest beznadziejny, nigdzie nie mogę wyszukać konkretów. Dostałem info, że mogę oddać do serwisu, być może to naprawią i być może na gwarancji, i nie powiedzą kiedy, bo różnie bywa. Założę jakiś oring, jak nie da rady, to w ramach testu to zawiozę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.