zepter Napisano 30 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Zdjęcia nie potrzebuje. Chodzi mi tylko o to czy jest też taka plastikowa. Chociaż są plastiki bardziej wytrzymałe jak metal. Ale to pewnie nie te w Alivio m3100. Miałem wrażenie w dotyku m3100 że korpus jest plastikowy i ośki przerzutka są osadzone w plastikowym korpusie. Ogólnie słabe wrażenie na mnie zrobiła. Dodatkowo wózek miał luz na boki a przerzutka ma rok. Chociaż podobno przeżuca bez większych zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobleski Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 M591 jest cała alu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zepter Napisano 30 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Dzięki. Mam nadzieję że m592 też . Bo bardziej mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobleski Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 M592 też miałem i na 99% też będzie cała alu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.