cervandes Napisano 22 Marca 2022 Napisano 22 Marca 2022 Cześć. W ciągu 4 lat kupiłem łącznie 4 czujniki Magene. Trzeci i czwarty kupiłem, bo pierwszy i drugi mi się zepsuły. Dziś padł mi kolejny. Objaw jak zwykle - najpierw podejrzanie szybko zeżarł baterię a na nowiuteńkiej bateryjce przerywa - tj czasem działa - czasem nie. Zawsze je zdejmowałem do mycia, nigdy nie topiłem. Czasem jakiś deszcz zaliczały - no ale bez przesady. Mam dość, jaka cena - taka jakość. Naturalnym ruchem powinno być kupienie Garminków, ale nie wiem czy nie popatrzyć za czymś innym. Interesuje mnie trwałość i czas pracy na baterii, żebym nie musiał jej zmieniać co kwartał. Co kupić?
Mihau_ Napisano 22 Marca 2022 Napisano 22 Marca 2022 Kiedyś ludzie czujniki brytona polecali. Z drugiej strony różnica w cenie pomiędzy garminem a innymi, markowymi produktami jest praktycznie pomijalna
wrobleski Napisano 22 Marca 2022 Napisano 22 Marca 2022 Może Meilan? Pas HR działa mi świetnie z Garminem, tobie pewnie chodzi o prędkość/kadencję. Tata ma oba bo u nich to osobne produkty i wszystko jest ok. Baterii od roku nie wymieniał, ale jeździ tylko powyżej 15 stopni.
usenet Napisano 25 Marca 2022 Napisano 25 Marca 2022 Od roku użytkuję Xoss XOSS X1 czujnik kadencji i prędkości licznik rowerowy prędkościomierz ANT + Bluetooth szosowe MTB czujnik dla GARMIN iGPSPORT Bryton|wireless cycle computer|cycling computerbike computer - AliExpress U mnie Magene łapały korozję (2szt.) w środku, ale nie zdejmuję do mycia. Xoss też nie zdjemuję. Jak na razie działa normalnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.