adria Napisano 22 Marca 2022 Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 Choć jestem kobietą szukam męskiego roweru do 4000 tysięcy. Jazdy po lasach, górkach i pagókach, dużo rzadziej po betonowej lub asfaltowej nawierzchni. To nie będzie rower na dojazdy do pracy czy gdziekolwiek, lecz do rekreacji i spędzania wolnego czasu. Dystanse 50-100 km. I moje pytanie: jaką firmę polecacie, lub jaki model. Z tego co przeczytałam wynika, że segment dla mnie odpowiedni to rower crossowy. Jeśli jednak macie inne sugestie - bardzo proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adria Napisano 22 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 Oto co znalazłam: Cube Nature Allroad, szary | Bikester.pl Roam Disc 3 (2022) | Adventure rower | Giant Bicycles Polska (giant-bicycles.com) Evado 6.0- CROSS - Rowery i Akcesoria | Kross.eu Kona Dew SE, srebrny/czarny | Bikester.pl Ortler Chur Lite, czarny | Bikester.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 22 Marca 2022 Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 https://www.decathlon.pl/p/rower-trekkingowy-riverside-920/_/R-p-300795 Powietrzny amortyzator to rzadkość w tym budżecie i spora zaleta szczególnie przy poruszaniu się poza asfaltami i DDR. No i jest dość lekki jak na crossa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adria Napisano 22 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 Decathlon? Teraz? Nie, dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 22 Marca 2022 Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 Jeszcze Northtec ma crossa z powietrzną sprężyną w tym budżecie https://nrowery.pl/crossowe/134-caledon-db-dr.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 22 Marca 2022 Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 No to jeśli nie kierujesz się rozsądkiem to po co ten temat? Weź, który ci się najbardziej podoba i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adria Napisano 22 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 Kierując się rozsądkiem... raczej nie wybieram tego, który mi się najbardziej podoba. 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 22 Marca 2022 Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 W którym miejscu przejawia się rozsądek przy odrzuceniu riverside? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adria Napisano 22 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 11 minut temu, keltu napisał: Jeszcze Northtec ma crossa z powietrzną sprężyną w tym budżecie https://nrowery.pl/crossowe/134-caledon-db-dr.html Wygląda zacnie, w istocie. Na dodatek sklep niemal w okolicy więc wypada się wybrać zapewne. 🙂 Dziękuję. Teraz, Mihau_ napisał: W którym miejscu przejawia się rozsądek przy odrzuceniu riverside? W tym, że decathlon nie wycofał się z Rosji by nie rzec, że postanowił rozwinąć tam skrzydła skoro inni się wycofują. 1 minutę temu, adria napisał: Wygląda zacnie, w istocie. Na dodatek sklep niemal w okolicy więc wypada się wybrać zapewne. 🙂 Dziękuję. W tym, że decathlon nie wycofał się z Rosji by nie rzec, że postanowił rozwinąć tam skrzydła skoro inni się wycofują. Hmm... choć w istocie, masz rację, to nie rozsądek, to zdecydowanie coś w innej płaszczyzny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 22 Marca 2022 Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 Gaz, ropa, węgiel za miliardy dolarów - ok. Rowery, ubrania, batoniki, cegły - zbrodnia wojenna. Podziwiam podejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.