MarekWi Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 Nie mogę nigdzie dostać zębatek 11-13-15 do kasety sram ex1 XG-899 8 biegowej, w elektryku z napędem Bosch. Zastanawiam się czy może zębatki z kasety Eagle, które mają taką samą liczbę zębów będą pasowały? Przerabiał może ktoś ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 21 Marca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 Przecież te kasety są nierozbieralne - to monoblok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekWi Napisano 22 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 Częściowy monoblok, 5 w bloku 3 luźne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Marca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 Obawiam się, że zębatki tak czy inaczej nie do dostania. Kasety Eagle GX, X0Q i XX1 są nierozbieralne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekWi Napisano 16 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2022 Tak dla innych poszukujacych napiszę, dostałem zębatki na Amazonie, przyszły z Hiszpanii, zamówiłem 2 zestawy, pasują, działają, trochę cierpliwości mnie to kosztowało, ale poszukiwania zakończone sukcesem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi