piotrek1zip Napisano 21 Marca 2022 Napisano 21 Marca 2022 Witam, Mój tata ma kolarzówkę Battaglin którą kupił nową w 1996 roku, przejechał ponad 50 tys. km, kilkakrotnie wymieniając łańcuch. Niestety zębatki sa już w fatalnym stanie. Chciałbym je wymienić, na ebay są jakieś tam uzywki czy leżaki ale nie wiem czy pasują. Na tylnych tarczach np na 17-nastce jest napis Campagnolo 17-A oraz literka C w rombie. Na przednich (są dwie) Campagnolo Made in Italy 52-AS i na mniejszej 39-AS. Chciałem wrzucić zdjęcia ale nie wiedzę tutaj takiej opcji. Ewentualnie podeślę na maila, proszę o pomoc co to za seria osprzetu i jak się dokładnie nazywa. Pozdrawiam Piotrek
TheJW Napisano 21 Marca 2022 Napisano 21 Marca 2022 Albo po prostu kopiuj-wklej lub przeciągnięcie na okno edytora, też działa.
piotrek1zip Napisano 22 Marca 2022 Autor Napisano 22 Marca 2022 Witam, dziekuje za pomoc, podrzucam zdjęcia. P.S. na tyle jest 8 zębatek.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.