piotrek1zip Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 Witam, Mój tata ma kolarzówkę Battaglin którą kupił nową w 1996 roku, przejechał ponad 50 tys. km, kilkakrotnie wymieniając łańcuch. Niestety zębatki sa już w fatalnym stanie. Chciałbym je wymienić, na ebay są jakieś tam uzywki czy leżaki ale nie wiem czy pasują. Na tylnych tarczach np na 17-nastce jest napis Campagnolo 17-A oraz literka C w rombie. Na przednich (są dwie) Campagnolo Made in Italy 52-AS i na mniejszej 39-AS. Chciałem wrzucić zdjęcia ale nie wiedzę tutaj takiej opcji. Ewentualnie podeślę na maila, proszę o pomoc co to za seria osprzetu i jak się dokładnie nazywa. Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 Albo po prostu kopiuj-wklej lub przeciągnięcie na okno edytora, też działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek1zip Napisano 22 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 Witam, dziekuje za pomoc, podrzucam zdjęcia. P.S. na tyle jest 8 zębatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.