Youth Napisano 20 Marca 2022 Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 Cześć, posiadam specialized termac sport z 2017 o ile się nie mylę. Problem polega na tym, że przy zaciskaniu hamulca dźwięk w ramie jest dość nieprzyjemny, rower był serwisowany na tamten sezon wiec linka i pancerz powinna być w dobrej kondycji. Film tutaj zastanawiam się czy będzie konieczność ściągania owijki i wymiany pancerza wraz z linka. Proszę o jakieś rady, może ktoś miał podobnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 Film prywatny, zmień na niepubliczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youth Napisano 21 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 Kurde, nie zauważyłem. Już powinno być git, dzięki za informacje 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 Brzmi jakby linka o coś ocierała. Z tego co widzę, to w środku jest sama linka. Ja bym zaczął od rozpięcia i sprawdzenia, czy nie ma jakiś uszkodzeń przelotek i linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youth Napisano 21 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 Cytat Ja bym zaczął od rozpięcia i sprawdzenia, czy nie ma jakiś uszkodzeń przelotek i linki. Hm, wszystkie drogi prowadzą chyba do rozwinięcia owijki niestety 😒. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.