Skocz do zawartości

[Przerzutki] Genesis speed cross sx40-problem z regulacją

mistrzYoda

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,pierwszy raz jestem na chyba jakimkolwiek forum hea więc proszę o wyrozumiałość. Mam problem z przerzutkami i nie wiem jak go rozwiązać sam,dodam że w serwisie też mi nie pomogli mimo że mówili że jest ok,moze słaby serwis. Chodzi mi o kilka z ostatnich biegów do najszybszej jazdy, mianowicie np ostatni najcięższy bieg chodzi ok nieszoruje ani nic a już przedostatni tak jakby szoruje lub czuje ze każde oczko jakby spada czy nie wchodzi na każdy kolejny ząbek tej kasety czy jak to nazwać.tak jest z kilkoma biegami, jeden chodzi płynie, nie daje oporu a już drugi trze tak jakby lancuch o dana kasetę zębatke.jeden bieg działa, drugi szoruje, ktoś mówił że to normalne ale spr na innym rowerze podobnej klasy i wszytko było ok a u mnie od zakupu kłopoty były, serwis w intersport, tam kupiłem rower ciągle mnie zbywal że jest ok, dopiero po reklamacji odcentrowali mi koło np oszuści, z tym kierownikiem klamca to sobie jeszcze pogadam po męsku oszust. Nawet podejrzewalem że to może jakaś wada fabryczna czy cos. Macie jakiś pomysł może, tak czy siak pójdę do serwisu innego w tyg ale może ktoś mi podpowie jak to jest, dzięki, jestem totalnym amatorem jeśli chodzi o rowery, rower nienajgorszy, nie z carefula, trochę kosztował i mnje szlak trafia he

• Mod Team

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...