Hazynabq Napisano 20 Marca 2022 Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 Witam, ktoś może montował linkę zabezpieczająca (np do ramy) cobra abus w jakiś sposób do roweru? Zastanawiam się jak można to zrobić aby było użyteczne (szybkie zakładanie, ściąganie i montowanie linki) i w miarę normalnie wyglądało. Proszę nie pisać o plecaku bo nie zawsze się go ze sobą ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 20 Marca 2022 Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 (edytowane) Jak wozisz uloka to tu np masz zaczepionego rzepem. A u siebie w komunerze, którym jeżdżę po bułki linkę mam obwiniętą wokół sztycy. Edytowane 20 Marca 2022 przez RabbitHood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hazynabq Napisano 20 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 Jako podstawowe zabezpieczenie mam szekle od abusa, ulock jest jak dla mnie zbyt duży i nieporęczny + czasem bywają problemy z przypięciem w danym miejscu . Nad rzepami właśnie myślałem aby przyczepić dwa na ramę i do nich montować linkę ale zawsze lepiej zapytać, może ktoś będzie miał lepszy i sprawdzony sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 20 Marca 2022 Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 Teraz można kupić tak mocarne rzepy, że wszystko ci przytrzymają na ramie. Tak jak mówię u siebie linkę mam owiniętą wokół sztycy - w tym miejscu najmniej mi przeszkadza i o nic nie ociera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hazynabq Napisano 20 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 To czeka mnie wycieczka do sklepu i sprawdzenie różnych opasek i rzepów. Chyba, że masz może jakieś sprawdzone firmy, które robią wytrzymałe rzepy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 20 Marca 2022 Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 Z allegro (albo alli) kup na metry za grosze. Sam ma z chin ściągniętą pierwszą lepszą tańszą ofertę i trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi