OskaRR Napisano 19 Marca 2022 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 Witam. Kupiłem rower używany już z tym uchwytem. Nigdy nie miałem żadnego licznika ani nawigacji a planuje zakupić Bryton 750 i nie wiem czy ten uchwyt jest uniwersalny czy do jakiegoś konkretnego komputerka? Ewentuaalnie czy da się go zaadoptować do brytona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 19 Marca 2022 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 Ogólnie blendr jest pod pod garmina ale bryton korzysta z identycznego standardu, będzie pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba8121 Napisano 19 Marca 2022 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 Będzie pasować do brytona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartekdive Napisano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 Cześć, zakupiłeś już może tego Bryton-a ? Pasuje ? Ja mam Treka i właśnie też Brytona 750 i chciałbym użyć systemu Blendr ale w salonie Trek powiedzieli że to mocowanie nie będzie pasować. Jestem ciekaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.