Skocz do zawartości

[rower] kands mercury 27,5 18" czy byłby dobry do małych ramp lub schodów i do codziennej jazdy?

Dominik.2021

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a czy chociaż wytrzymał coś takieg amortyzator?

tu nie chodzi mi o coś nie wiadomo jakeigo chce do jazdy codziennej i o wytrzymałość bo wiadome że niekiedy coś takiego bedzie sie działo czyli jak napisałem np schody

Napisano

To jest najtańszy rower z możliwych, z badziewnym osprzętem, wolnobiegiem. Za 1600/2000 zł są podstawowe górale z Decathlonu, ale to są właśnie rowery na jakieś dojazdy a nie do szaleństw. Amortyzatorów tam nie ma, tanie atrapy które takowe udają. 

Napisano

właśnie ja potrzebuje takiego do jazdy ale normalne że jak by trzeba było zjechać przez schody albo wyskoczyć dla przyjemność tak raz na czas to tak żeby wytrzymał, mógł byś polecić jakiegoś tak do granic 1800?

Napisano
1 godzinę temu, Dominik.2021 napisał:

właśnie ja potrzebuje takiego do jazdy ale normalne że jak by trzeba było zjechać przez schody albo wyskoczyć dla przyjemność tak raz na czas to tak żeby wytrzymał, mógł byś polecić jakiegoś tak do granic 1800?

Trzy razy już dostałeś odpowiedź.

Nie, nie będzie się nadawał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...