Chleje24na7 Napisano 18 Marca 2022 Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 Sram już nie produkuje niczego pod marką avid od 2015 czy 2016 roku, więc może czas najwyższy zmienić nazwę działu Tak tak wiem o BB7 i FR5 co jeszcze klepią, ale to jest ułamek marginesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 23 Lutego Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego Avid już 8 lat nie istnieje, jak nie dłużej i nadal nikt nie chce zmienić nazwy działu na sram? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego Ale wciąż używają logo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 23 Lutego Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego w jednym modelu, który już nie występuje w w rowerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego W moim wystęmpuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego Mimo że ostatnio kupiłem klamki fr-5 z datą produkcji 2023, to popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 23 Lutego Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego (edytowane) Del. Źle mi się przeczytało xD Edytowane 23 Lutego przez Chleje24na7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego Popieram zmianę na "sram", nie trolluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca Pójdźcie na kompromis: SRAM/Avid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 1 Marca Autor Udostępnij Napisano 1 Marca (edytowane) Tylko po co, skoro AVID już nie istnieje poza 2 produktami, których sprzedaż praktycznie nie istnieje? Edytowane 1 Marca przez Chleje24na7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 1 Marca Root Admin Udostępnij Napisano 1 Marca Myślę, że możemy już zamknąć temat. Forum utworzone. Avid został jako przekierowanie do SRAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi