qarteq Napisano 17 Marca 2022 Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 Cześć, mam problem z włożeniem rolki łańcucha w otwór na skuwaczu- wydaje mi się że nie jest on wystarczająco wycięty. . Czy ktoś mógłby powiedzieć co jest nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marca 2022 Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 No wygląda jak kawał tandety 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 17 Marca 2022 Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 Zrób zdjęcie z góry, bo po tym co dodałeś wygląda tak jak wyżej zostało napisane, że to tandeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qarteq Napisano 17 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 17 Marca 2022 Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 Sam robiłeś ten skuwacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 17 Marca 2022 Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 Pokaż jak wkładasz ogniwo w ten skuwacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marca 2022 Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 11 minut temu, lewocz napisał: Sam robiłeś ten skuwacz? Gdzie tam. To jest ten wypust za 10/15 zł. Jednorazowy, albo i nie, bo mi kiedyś się rozpadł od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 17 Marca 2022 Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 Nawet jak nie jest jednorazowy, to może rozpaść się w piątek o 19 i zepsuć cały weekend Miałem i nigdy już nie kupię czegoś podobnego. Poszukałbym czegoś lepszego, bo dopieszczenie tego, to będzie sztuka dla sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.