Junior_2k22 Napisano 30 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 30 Kwietnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 I jakieś wnioski masz? Mnie nasuwają się same 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Junior_2k22 Napisano 30 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 no najlepszy jest ten MTB SUPERIOR XP 919 tak mi się wydaje ale chyba kupie tego cube bo byłem ostatnio w lokalnym sklepie rowerowym (strefa sportu) i jechałem na nim i mi się bardzo spodobał a nigdzie w mojej miejscowości nie ma tego SUPERIOR XP 919 więc no. A ty co powiesz o tej rozpisce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 30 Kwietnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 Z podanych modeli według mnie Superior byłby najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Junior_2k22 Napisano 30 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 Cytat Z podanych modeli według mnie Superior byłby najlepszy. według mnie też ale on jest za 6 300 zł a cube za 5 500zł a nie jest chyba jakoś dużo gorszy jak patrzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.