pawels237 Napisano 16 Marca 2022 Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 Hej. Mam problem z strasznie nie napiętym łańcuchu. Po prostu wisi. Wymieniłem przerzutkę tylną ( shimano slx) po czyszczeniu oraz nowy łańcuch kmc 10 rzędów 116. Przerzutka 10 rzędowa, manetki również, łańcuch 10 rz 116. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymoon87 Napisano 16 Marca 2022 Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 Ile ogniw miał stary łańcuch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawels237 Napisano 16 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 Tyle samo 116. Zmieniłem przerzutkę naprzerzutka shimano deore 10s teraz dokładnie nie wiem ale na jednej był wózek średni na na drugiej długi(zapomniałem oznaczeń sgs czy gs. Wcześniej mi chodziło normalnie a teraz przerzutka dotyka prawie dolnej części ramy. Śrubę już wkręciłem już na maksa. Czy mogłem żle złożyć przerzutkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymoon87 Napisano 16 Marca 2022 Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 Wrzuć poprostu fotę. Poniższe video konserwacja Deore, sprawdź od 6:57 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.