Franekmtb Napisano 15 Marca 2022 Napisano 15 Marca 2022 Mam dylemat wzrost 184 noga 87 cm i przy m/l sztyca wyciągnięta do ogranicznika prócz tego wszystko niby Ok a L 2,5 cm regulacji sztycy tylko ze korba 175 a ja używam 172,5 kierownica tez szersza o 2 cm i ogólnie jakby taki duży dodam ze mam tcr m/l i jest jak szyty na miarę może ktoś podpowie https://www.giant-bicycles.com/pl/revolt-advanced-2-2022 Cytuj
Mihau_ Napisano 15 Marca 2022 Napisano 15 Marca 2022 Ja bym wziął m/l a jeśli liczysz na wyprostowaną pozycję to poszukaj czegoś innego Cytuj
nossy Napisano 15 Marca 2022 Napisano 15 Marca 2022 revolt ma bardziej zbliżoną geo do contenda, tcr to trochę inna bajka. W teorii wychodzi , że jesteś pomiędzy rozmiarami m/l, a l z nastawieniem na L. Obadaj, czy nie idzie kupić dłuższej sztycy dfuse i jak na m/l czujesz się dobrze to może taki zabieg wystarczy. Sama sztyca karbonowa to chyba lekko ponad 200zł było jak kupowałem. Cytuj
Franekmtb Napisano 15 Marca 2022 Autor Napisano 15 Marca 2022 (edytowane) Godzinę temu, Mihau_ napisał: Ja bym wziął m/l a jeśli liczysz na wyprostowaną pozycję to poszukaj czegoś innego Nie liczę na wyprostowana pozycje nawet może być wyścigowa zelezy mi grubych oponach dlatego wybrałem revolta Edytowane 15 Marca 2022 przez Franekmtb Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi