Gość Napisano 14 Marca 2022 Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 Hej, Wchodzę do sklepu online i FB, a tam informacja zamieszczona dzisiaj, że od dzisiaj (!) sklep będzie nieczynny. Brak informacji o powodzie, więc nie brzmi jak remont czy przeprowadzka. Zaglądałem kilka dni temu na stronę, nie było wyprzedaży czy czegokolwiek co by sugerowało zamknięcie. Ktoś coś wie na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 14 Marca 2022 Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 Tematu nie mam zamiaru obecnie zgłębiać ale jakiś czas temu sklep był wystawiony na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Marca 2022 Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 "Jakiś czas temu", z tego co wiem, to już chyba można liczyć w latach. A akurat miałem coś zamówić lub pojechać 😐 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.