Mod Team Puklus Napisano 14 Marca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 Witam mam manetkę na sprzedaż. 10 biegowa manetka XT z telewizorkiem w bardzo dobrym stanie technicznym jak i wizualnym. W pełni sprawna. 90zł Do negocjacji. https://drive.google.com/drive/folders/1V-zDzPrFchChnPEMfxnpp9G9yMdETzm5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkacy7 Napisano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 Napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2022 Jeśli jeszcze aktualne, to ja bym reflektował na tę manetkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkacy7 Napisano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2022 Cytat Jeśli jeszcze aktualne, to ja bym reflektował na tę manetkę Czekam na wiadomość od Puklusa, jak nie będzie mi chciał sprzedać to Ci odstąpię manetkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Kwietnia 2022 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 Pan Witkacy był pierwszy więc dlań ona będzie o ile sfinalizujemy transakcję. Mam jeszcze jedna 780tje bez telewizorka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 Wysłałem wiadomość w sprawie manetki bez telewizorka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Kwietnia 2022 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2022 Sprzedane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Kwietnia 2022 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.