Sobek82 Napisano 24 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 1 godzinę temu, sznib napisał: A mnie zastanawia dlaczego przed renowacją rama była zamontowana mufa do góry? No i , jak Sobek pisał, ten rower ma tyle wspólnego z Enduro co parówka z kiełbasą. To taka ściema na YT. Tak samo kanał czy kanały, gdzie facet cudownie znajduje w ziemi resoraki i robi renowację. W ogóle nie są specjalnie pogniecione i wybrudzone ziemią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 24 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 Najbardziej żałosne są te filmiki w których jakaś para buszmenów na pomoca drewnianej motyki i wiaderka robi 160 metrową podziemną willę z basenem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 Obejrzałem z dwa odcinki. W ogóle nie używają koparek a potem nie zostawiają syfu. Dodatkowo konstrukcje rozpadają się po jednym dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 https://www.researchgate.net/publication/350323383_Jaskiniowcy_z_Youtuba_Fenomen_kanalow_prezentujacych_rozwoj_technologiczny_w_pradziejach na ten temat to już opracowania się pojawiają. I o ile pan "Primitive Technology" i pan John Plant nie jest niczym szkodliwy, to już te z basenami tak - nie rozpadają się po jednym dniu. https://coconuts.co/bangkok/features/primitive-technology-and-the-bizarre-depths-of-youtube-in-southeast-asia-part-1/ tutaj artykuł w temacie I coś z naszego podwórka https://youtu.be/nOKw0pvtgPM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 24 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 25 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 Dobre DeHa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 (edytowane) Mało rowerowe, ale musiałem Wysyłka z Chin Bardzo podobają mi się też komentarze. Tak to już jest, jak się kupuje "plecak oddychające zwierzę" albo prostownice na USB Edytowane 26 Lutego 2022 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 Wystarczy zaznaczyć, wysyłka do dwóch dni i Chiny znikają, przynajmniej Chiny, Chiny bo część towaru z Chin mają już nasi rodzimi alegrowicze. A bateria no cóż mogłaby być chociaż pokryta złotem w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 26 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 Na Orlenie Panasonic za dychę. Coś chyba się w tej Polsce poprawia, skoro z niemieckiego wyrobu się śmieją. ... Tyle, że nie na OLXie. Siostra kota jakiegoś fajnego chciała kupić i obdzwaniała ludzi od dwóch dni, aż trafiła na ogłoszenie "KOT RASOWY". Żadnego zdjęcia, opis pięć wyrazów, ogólnie nic konkretnego... Dzwoni, pyta jaka to rasa, a facet jej na to, że "rasowy na pewno, minimum trzy rasy ma w sobie, jakie to nie pamięta ale pozna pani." Siora zaniemówiła. Ja pokazuje na telefon i jej syczę: "zdjęcie niech wyśle". Ta załapała, zapytała i włączyła głośnik: "...wie pani, ten kot ze zniżką jest bo sprawa jest taka, że trzeba go wytropić i złapać bo uciekł miesiąc temu. Właśnie zdjecia nie mamy żeby pokazać, ale rudy taki bardziej, z bialym brzuchem i oswojony..." 😳 Ja nie wierzyłem. Myślałem, że żart na początku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 26 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 https://spidersweb.pl/autoblog/z-triton-2-0-rower-kamper-ambifia-wtf/ Chyba te trzy ostatnie litery w linku dobrze oddają wrażenia I jeszcze wehikuł z komentarza : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 26 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 Miejsce na roślinkę ma. 🇯🇲 Są pewnie tacy, którzy by stwierdzili, że nawet ma to sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 26 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 Wojna nie wojna, trening musi być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 26 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 Wojna nie wojna, zakręcić trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 Chciałbym zwrócić tylko uwagę, że rowerzysta powinien jechać bliżej prawej strony. A tak na serio, to nie wiem co o tym zdjęciu napisać. Jeżeli to nie fotomontaż, to albo jest bardzo odważny, albo bardzo głupi. Ewentualnie chce zakończyć żywot, żeby rodzina powiedziała "umarł robiąc to co kochał". Naprawdę nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby w takich okolicznościach iść na rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 26 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 (edytowane) Albo to po prostu kolejny fejk. Ma ktoś link do oryginalnego artykułu? Widzę, że jest znak wodny CNN. Chętnie sprawdzę metadane. Edytowane 26 Lutego 2022 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 Też tak sądzę. Jak to bywa w takich przypadkach, zdjęcie jak zwykle zrobione kartoflem. Masa zdjęć i filmów w dobrej jakości, ale akurat zdjęcie z najwyraźniej w spokojnej okolicy, musiało być zrobione zgniłym ziemniakiem. Aktualnie po sieci lata makabrycznie dużo Fake News. Niektóre są tworzone celowo, a niektóre powstają chociażby ze względu na słabą znajomość języka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 26 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 Fotka pochodzi z Twittera, a dokładnie kumpel mi ją posłał, bo sam nie mam tam konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 27 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lutego 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 Tak się prześcigają w podawaniu kolejnych informacji, że nikt już chyba tego nie redaguje "Do lajwa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 28 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 🤣😂 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 Oho ktoś wyszedł z jaskini po roku 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 1 Marca 2022 Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 Teraz widzę, że mi całe życie brakowało rękawiczek neoprenowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Marca 2022 Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi