Sobek82 Napisano 11 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 Muzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 Majówka - bikepacking trip movie Majówka - bikepacking trip movie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 z grubej rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 13 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Jak ktoś lubi pogadać o rowerach, nie tylko pisać, poprawna wymowa nazw marek przydatna okazać się może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 13 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Oni naprawdę nie mają już czego nagrywać...? Ciekawe czy SrajBajk nagrał już swoją, 26-minutową wersję. 🤔 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Zdalne nauczanie czas zacząć A-X-S, nie szram tylko Sram, przerwałem lekcje i poszedłem na tron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 13 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Cytat przerwałem lekcje i poszedłem na tron. Bo to najlepsze miejsce by nauczyć się prawidłowej wymowy "Sram" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Właśnie grzebałem w sramie … 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Pisząc krótko, właściwie nie ma znaczenia. 14 kilometrów kosmicznego podjazdu, a na końcu 30 sekund/ 1 minuta różnicy w zależności od kolarza. Średnio lubię GCN, głównie przez ten wszędobylski sponsoring. Jednak czasami nagrywają coś ciekawego, wbrew tej całej kolarskiej otoczce. 23 godziny temu, TheJW napisał: Oni naprawdę nie mają już czego nagrywać...? Ciekawe czy SrajBajk nagrał już swoją, 26-minutową wersję. 🤔 On mówi SREM, nie wiem skąd mu się to wzięło, to nagrywa też filmiki po angielsku i nie brzmi jakoś źle. Właściwie to wiem, bo przecież wstyd wypowiedzieć nazwę firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 19 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 Końcówka rozwala :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 Składany gravel 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g54768-d8324060-Reviews-Bicycle_Sculpture-Pringle_South_Dakota.html 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 Dziwnie i straszno 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
some1 Napisano 19 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 E tam, chińczycy stawiali takie rzeźby już kilka lat temu. https://www.theatlantic.com/photo/2018/03/bike-share-oversupply-in-china-huge-piles-of-abandoned-and-broken-bicycles/556268/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 Chiński mur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 19 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 Raj dla @Sobek82 Ile on by sobie nowych rowerów z tego poskładał... 🤣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 Ba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Guy Martin dostał rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 23 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Widząc miniaturkę początkowo nie załapałem, i myślałem, że wymienił ramę 😉 PS Projekt godny Sobka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 Z której strony to jest end uro? I dlaczego uginacz jest osadzony na odwrót? 🤯😱 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 24 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 A mnie zastanawia dlaczego przed renowacją rama była zamontowana mufa do góry? No i , jak Sobek pisał, ten rower ma tyle wspólnego z Enduro co parówka z kiełbasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 Dla wyświetleń, żeby dodać dramatyzmu. Fraza enduro też się pewnie lepiej klika więc sobie ktoś dorzucił. Z jakiegoś zardzewiałego gruza, być może celowo tak zapuszczonego, na osprzęcie Tourney i cukierkowym widelcu, który wygląda jak z Aliexpress ktoś nabija wyświetleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi