Gość Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Ja zmieniłem swoje podejście do jazdy. Wolę jechać spokojnym tempem i mieć z tego radość, niż zalewać się potem. Nie ścigam się, uznałem że takie "piłowanie się" w dłuższej perspektywie pewnie przyniesie więcej szkód, niż zalet. Kupiłem Gravela i po prostu bawi mnie jazda. Rozumiem obydwie strony, ale co za dużo, to nie zdrowo. Swoją drogą, mimo że najzwyczajniej w świecie obijam się na rowerze, bo jeżdżę z tętnem ~120, to jednak ta siła gdzieś tam zostaje. Robiłem swoją standardową trasę. Prędkość przelotowa w granicach 20-25km/h na Gravelu. Dojechałem do połowy i zaczęło grzmieć, a ja 15 km od domu. Wiecie, stalowy rower, woda, pioruny Szybko się okazało, że jestem zwykłym leniem a nie nie mam siły. Przelotowa prędkość wskoczyła w granice 35 km/h, a po powrocie wcale nie czułem się jakoś wybitnie zmęczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Cytat Swoją drogą, mimo że najzwyczajniej w świecie obijam się na rowerze, bo jeżdżę z tętnem ~120, to jednak ta siła gdzieś tam zostaje. Robiłem swoją standardową trasę. Prędkość przelotowa w granicach 20-25km/h na Gravelu. Dojechałem do połowy i zaczęło grzmieć, a ja 15 km od domu. Wiecie, stalowy rower, woda, pioruny 😂😂😂doświadczyłem tego samego ubiegłego lata, rekordowe tempo i najszybszy km na rowerze, ale wolę spokojną i długą jazdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 5 minut temu, Sobek82 napisał: Btw, jest w jego życiu jakaś kobieta prócz matki i szwaczki? Nie wiem i nie jest to temat który uważam za odpowiedni do dyskusji. Rozmawiamy o tym co pokazuje na filmach, a nie zaczynamy jakieś grzebanie w życiu prywatnym. Może prywatnie jest sympatycznym facetem, ja oceniam tylko to co pokazuje na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Nie mogę znaleźć zdjęcia z przed 40 lat, ale pamiętasz takiego gościa, Kubę Wojewódzkiego? Tak mi jakoś przyszedł na myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Rany! Calibra! Mój samochód marzeń ze szczeniackich lat 😀. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Nie no... zejdźcie z gościa, bo jak on robi 1000km na raz, to musi mieć tak zahartowaną du*pę, że stówka to faktycznie może być nic. Przecież tyle co on na rowerze to ja w aucie nie wysiedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Cytat Nie no... zejdźcie z gościa, bo jak on robi 1000km na raz, to musi mieć tak zahartowaną du*pę, że stówka to faktycznie może być nic Różni ludzie, różne potrzeby, jeden Sudocrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Polecę klasycznie 🤗 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Dzielisz się z nami zawartością pewnego f...folderu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Karmiłem córkę 2,5 letnią, w wolnej chwili przeglądam insta i czasem robię screenshoty, które tu umieszczam, to zajmuje chwilę. 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 A dlaczego jedna pani , dręczy węża na asfalcie ? Nie rozumiem aluzji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Dręczycielka, to się czasem zdarza, nie doszukiwał bym się żaluzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Apropo węży, to nawet na Mazowszu zdarzyło mi się je kilka razy spotkać. Raz nawet po jednym przejechałem, bo wypełzł z trawy. Węży boję i właściwie brzydzę się strasznie. Zawsze jak jeżdżę i wiem że mogę takiego spotkać, to mam niemalże fobię że mi się wkręci w szprychy lub kasetę. Wtedy prawdopodobnie bym wywalił rower w krzaki i uciekł, bo nie dotknę tego nawet patykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 (edytowane) Ja też ubiegłego lata jednego przejechałem... Był nieduży, dobrze maskował się na drodze pożarowej, zauważyłem go tuż przed kołem, gdy za późno było na jakąkolwiek reakcję. Wróciłem i sprawdziłem - żył, ale kręgosłup złamany. Długo tak raczej nie pociągnął. 😕 Było mi bardzo smutno, bo ja z tych zwierzątkowych. @Sobek82 Edytowane 10 Lutego 2022 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Już to widzę! Wyniunany rowerek i w krzaki..bajki ,to nie nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 (edytowane) Siedzę w temacie i powiem wam, że dziki Boa constrictor znaleziony na płaskiej powierzchni się tak nie zachowuje. Ten ze zdjęcia to mieszkaniec czyjegoś terrarium. Edytowane 10 Lutego 2022 przez Brombosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Też kilka przejechałem, pewnie zaskrońce..nic miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 10 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Zaskroniec to nie wąż, nie liczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Padalec to nie wąż. Zaskroniec to wąż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Nie możecie tak pisać. A może on się identyfikuje jako kura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 To musiałby dokonać "coming out'u", a technicznie nie ma takiej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Złapała snejka, każden roz w życiu go złapoł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Ja nie wiem na co Wy patrzycie. Dopiero za dziesiątym razem zauważyłem węża😇😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Dawno się tak nie spłakałem ze śmiechu. 🤣 https://9gag.com/gag/adg8MRM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi