Gość Napisano 1 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2021 A tu, z grubej rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nial Napisano 2 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 2 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 https://www.itemfix.com/v?t=6vldsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Założyłbym , niepalne gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
some1 Napisano 2 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Pozazdrościć umiejętności. Szlak wygląda trochę jakby Lasy Państwowe operowały w okolicy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 3 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Michał fajny film. Zaista trasa !!!. Taką mógłbym mieć do roboty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 3 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 (edytowane) W dniu 1.11.2021 o 11:42, Brombosz napisał: @_Piotrek Nie jest to wcale takie złe rozwiązanie. Rama pewnie S-ka, uzbrojona jak dirtówka... akurat jakby na moją wagę ciężką. Od kiedy kolega śmiga na Czarze, sam choruję na streetrial, szczególnie, że kiedyś coś tam jeździłem, ale obawa jest taka, że dedykowany do tego rowerek, w moment bym zniszczył. Ganiałem wcześniej na Specialized P.3 Dartmoor Hornet bardzo dobrze się sprawdza w dwóch opcjach, może kiedyś znowu powrócę do klimatu Speca. Ogólnie szukałem roweru który będzie pod mój klimat jazdy wypełniał dwa rowery, do normalnej jazdy ( tym rowerem nie da się normalnie jeździć ) i do nie normalnej jazdy ... Edytowane 3 Listopada 2021 przez __guest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allterraindan Napisano 4 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 (edytowane) Mountain Bike Racing - 1979 Edytowane 5 Listopada 2021 przez Enadxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 W dniu 28.10.2021 o 21:23, Kemusi napisał: @Enadxx wystarczy śledzić temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 @Q_u faktycznie... brak podglądu mnie zmylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 Na, dobranoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 7 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Fajnie gada dziewucha ... ... i na rowerze gania ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 7 Listopada 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Oglądam jej kanał (i jej męża) od dawna i zawsze z przyjemnością. Jak ktoś lubi klimaty enduro polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Od 4.36 naprawdę grube odcinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 7 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 (edytowane) 8 godzin temu, sznib napisał: Oglądam jej kanał (i jej męża) od dawna i zawsze z przyjemnością. Jak ktoś lubi klimaty enduro polecam. Bardzo fajny kanał rowerowy ... Z Polskich kanałów rowerowych " Enduro - Freeride " lubię oglądać Janka, Piotrka, oraz Natalię. Szkoda że Natalia nie robi częściej filmików. Dartmoor Bikes Kemusi ale pięknie pracują klocki 4 : 55 u mnie tak samo + piszczą. Kiedyś koleś do mnie. Przeczyść sobie hamulce bo piszczą i nie hamują hamulce Miałem mu powiedzieć żeby sobie mózg przeczyścił, niech żyje w świadomości że wszystkie hamulce mają nie piszczeć ... Edytowane 7 Listopada 2021 przez __guest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 8 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 Te spawy i ogólnie pomysł na przelotki. Na ale najważniejsze że kastombild! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 Niby taka ceniona marka, wysoki model i... lakier w mufie, gdzie liczą się setki milimetra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 Nie wiem gdzie to, ale wygląda trochę jak zabawa przez mękę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 Chciałbym mieć 1% wolnego czasu co oni W koń cu ktoś doznał uszczerbku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 @Brombosz Było… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 13 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Widocznie jakoś umknęło. 🙈 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Ja myślałem że AbsoluteBlack to poważna, zagraniczna firma. Jednak afera z ich wózkiem, spowodowała że nieco zainteresowałem się tematem. Nie wiedziałem nawet że są z Polski. Szukam Top Cap i trafiłem na ich produkt. https://absoluteblack.cc/top-cap.html Sam Top Cap bardzo fajny, cena trochę mniej ale nie jest też jakaś bardzo absurdalna. Rozbawiło, a właściwie nieco zażenowało mnie stwierdzenie w "Troubleshoot" i opisie produktu. Najpierw to: It's probably the best top cap you will ever have. One piece, bolt+topcap with Allen (hex) 5mm socket. Will fit to every standard starnut. Nie żeby Boplight miał coś takiego już dobre 10 lat temu, w dodatku za połowę ceny. If your top cap sits from an angle on the stem (does not touch stem with whole circumference), it means your starnut sits from an angle. You will have to make it straight prior to mounting Ab top cap. To do that you can use old steel bolt and a hammer. A tutaj pełen profesjonalizm. Nie idź do serwisu, nie użyj odpowiedniego narzędzia, weź młotek i starą śrubę. Ja wiem że to zadziała, ale taki rzeczy się nie pisze... Tak samo jak producenci suportów nie piszą żeby ściągnąć lakier żyletką z mufy ( bo pod lakierem na ogół jest równo), tylko żeby to sfrezować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi