Sobek82 Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 11 Października 2021 Udostępnij Napisano 11 Października 2021 Tak mi się skojarzyło: https://allegro.pl/oferta/rower-karbon-mtb-endax5-ultra-lekki-11kg-shimano-7918047139 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Października 2021 Udostępnij Napisano 11 Października 2021 W tej cenie bez bezkonkurencyjny, nawet rok rajder może pomarzyć o takiej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 11 Października 2021 Udostępnij Napisano 11 Października 2021 (edytowane) Nie neguje. Ale "model" odstrasza mnie skutecznie + indonezyjski karbą. P.S. Mój alu z 2010 waży 10,7 kg. Edytowane 11 Października 2021 przez Q_u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Października 2021 Udostępnij Napisano 11 Października 2021 No tak, w cenie 2,6k to niby jakie koła miał dostać? Mój post był iron izow any. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 11 Października 2021 Udostępnij Napisano 11 Października 2021 O ile wiem marka splajtowała w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 12 Października 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Października 2021 8 godzin temu, Q_u napisał: Mój alu z 2010 waży 10,7 kg Ale tez z linka nie waży 11kg, recka pod aukcją: "Waga roweru jest niezgodna z opisem. Rower waży 13 kg po zamontowaniu przedniego koła z tarczą i ośką oraz pedałami, a wiadomo, że na jednym kole się nie jeździ. Nie rozumiem czemu zatem wprowadza się w błąd klienta, gdyż 11 kg ma sama rama z jednym kołem. Te dwa kg to dla mnie duża różnica, bo faktycznie był to czynnik, który najbardziej przyciągnął moją uwagę do oferty. " Ogólnie nie licząc ramy z karbonu to typowa budżetówa, amor atrapa, piasty na kulkach itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Października 2021 Udostępnij Napisano 12 Października 2021 https://www.hambini.com/specialized-s-works-sl7-fork-recall/ Spec ma chyba problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nctrns Napisano 13 Października 2021 Udostępnij Napisano 13 Października 2021 Ogólnie oglądając Hambiniego, PeakTorque i Leuscher Technik, to tracę resztki wiary w uczciwość producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Października 2021 Udostępnij Napisano 13 Października 2021 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Października 2021 Udostępnij Napisano 13 Października 2021 Jeśli kto lubi, to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 14 Października 2021 Udostępnij Napisano 14 Października 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 I po, Rampage .. Jaxson Riddle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Nie oglądałem bo miałem rampage z własnym rowerem w garażu, ale słyszałem na telefonach, że Godziek oba przejazdy finałowe zepsuł, a Semenuk podobno wygrał. Prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 18 Października 2021 Udostępnij Napisano 18 Października 2021 (edytowane) Wykop. Edytowane 18 Października 2021 przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Października 2021 Udostępnij Napisano 18 Października 2021 Wykop jak wykop. Ludzie udzielający się na grupach rowerowych na FB, czasami nie mają wcale lepszych pomysłów. Po tym jak ktoś napisał że używa oleju LHM do hamulców Shimano, tłumika i dolnych lag i poleca, opuściłem ten przybytek. To że ktoś nie ma pojęcia i robi coś takiego, to trudno. Gorzej jak to robi i jeszcze doradza innym. A wtedy na takich grupkach wzajemnej adoracji zostaniesz objechany, jak stwierdzisz że pisze głupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Października 2021 Udostępnij Napisano 19 Października 2021 @Brombosz Po staremu , Semenuk x4 , Szymkowi nie pykło a mnie spodobał się przejazd i technika ,Jaxson-a Riddle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 20 Października 2021 Udostępnij Napisano 20 Października 2021 Problem z podjazdem? 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allterraindan Napisano 21 Października 2021 Udostępnij Napisano 21 Października 2021 Tatry 👌🏼 https://www.youtube.com/watch?v=-VJB_jIx7pc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 21 Października 2021 Udostępnij Napisano 21 Października 2021 Nie no nie mogłem się powstrzymać. Sorry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 22 Października 2021 Udostępnij Napisano 22 Października 2021 (edytowane) Z górki na pazurki ... Bardzo fajne ścieżki rowerowe, idealne pod Enduro Hardtail Edytowane 22 Października 2021 przez __guest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 22 Października 2021 Udostępnij Napisano 22 Października 2021 17 godzin temu, Allterraindan napisał: Tatry 👌🏼 https://www.youtube.com/watch?v=-VJB_jIx7pc Popraw pozycję kamerki, tak żeby było widać dokąd jedziesz, a nie tylko po czym jedziesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 22 Października 2021 Udostępnij Napisano 22 Października 2021 17 godzin temu, Allterraindan napisał: Tatry 👌🏼 https://www.youtube.com/watch?v=-VJB_jIx7pc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Października 2021 Udostępnij Napisano 22 Października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi