kuku83 Napisano 20 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 A ja głupi zastanawiałem się po której stronie zamontować dzwonek. Dzięks Kemusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 21 Listopada 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 (edytowane) Kemusi Wygląda jak Pelikan - miałem białego ( chyba jakaś wersja lux ) i raz prawie zrobiłem salto do tyłu, bo za mocno podrzuciłem przednie koło... Edytowane 21 Listopada 2018 przez KrissDeValnor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Dokładnie ! Ja mialem zielonego ,oczywiscie wymontowalem błotniki i oświetlenie bo to obciach był ... Pamietam ten rower bo miałem na nim spektakularne upadki ze złamaniem ramy o ile sięgam pamięcią ,to ze dwa razy aż sąsiad zespawal mi zawias ramy dookoła i chyba wzmocnił śrubami . Mieliśmy „słynne” skoki na poprzecznie idącej po środku skarpy drodze przy potoku „cicha woda”w Zakopanem. takie początki enduro i DH ...ech ,piękne czasy ! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 23 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 (edytowane) O takie spawanie ci chodzi? Aż poszedłem go szukać po komórce żeby zrobić zdjęcie. Też teraz mogę się chwalić, że miałem za łepka rower enduro Edytowane 23 Listopada 2018 przez Brombosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Co Wy mi tu spawy pokazujecie... Po 1 sezonie w Pelikanie kolegi byly. - widelki spawane brazem, ojciec robil, przy nastepnym kraszu juz nie poszly, wygielo cala rame w okolicy glowki... - spawany zawias, caly na sztywno - spawana skrecana obejma od tylnego trojkata przy podsiodlowce Po sezonie dolozona poprzeczka z jakiejs gazrurki jako gorna rura bo dalej gielo...Rower niebieski a poprzeczka malowana pedzlem na zielono...bo farb nie bylo, ale mlody nie zrozumie, nie zrozumie i pojdzie szukac akceptacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 Oooo właśnie ..poprzeczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 Grudnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Czego to ludzie nie wymyślą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Możliwe, że było ale nie widziałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 19 Grudnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Słowińskie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 22 Grudnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 Świątecznie ( prawie ) : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 Koncowka swietna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietern Napisano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 Całe dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Dobra, to ja takie cos znalazlem. Bardzo podoba mi sie montaz, klimat, muza, pomysl. No i wykonanie jest najwyzszych lotow. Reszta na jego kanale. Co ciekawe, tak techniczne rzeczy robi w SPD. Edytowane 22 Grudnia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 22 Grudnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 Pierwszy filmik już wrzucałem w ekstremalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 Sorry panie, ale nie sledze wszystkich watkow. NIech mod wyczysci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 22 Grudnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Ale dlaczego ma wyczyścić Przecież im więcej osób to zobaczy, tym lepiej PS Sam wrzucałem przez nieuwagę 2 x ten sam teledysk ( w odstępie kilku miesięcy ), a i niektóre filmiki były wrzucane po 2 - 3 razy... Z rzeczy, które zrobiły na mnie spore wrażenie ( od razu sorry, bo to przecież tzw. blachosmród ) : Dla zainteresowanych : samochód przyspiesza w ok. 7 sekund do 200 oraz 14 sek. do 300 km/h i zjada większość mocnych ścigaczy o pojemności 1000 cm3 - podobno te mocne cywilne mają ok. 21 sekund do 300... Edytowane 22 Grudnia 2018 przez KrissDeValnor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 W sumie przyspiesza jak ten Golf 3 lata temu. Choc zawsze wrcam do tego prastarego filmiku jak Astra kroi dupe R1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 (edytowane) @KrissDeValnor a najlepsze jest to, że w tym nagraniu nawet wypasionym Audi R8 przy 200 km/h zjeżdża na prawy, WOLNY pas. Nie to, co w Cebulandii - jadę "eską" 150km/h i cisnę lewym do oporu, mimo wolnego prawego i środkowego, bo w swoim rydwanie jestem Królem Szosy. Swoją drogą "trzymacze" środkowego pasa nie są lepsi. Zawsze się z nich śmieję (z lekkim wkurzeniem i zażenowaniem), gdy jadę 120-130km/h prawym i ich wyprzedzam. Są i tacy, którzy w Tico czy innym Seicento trzymają środek nawet będąc "branymi" z prawej przez ciężarówki, które przecież mają limity na "tacho"... Ż-E-N-A-D-A. Szkoda, że tak rzadko są karani... Edytowane 22 Grudnia 2018 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 22 Grudnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 shotgun Golf pozostanie jednak tylko golfem - niezależnie od tego jak szybki jest..., ale "Maluch" to co innego : Przypomniał mi się też fajny filmik z SF : Dobre ma odejście ten łamerykancky radiowóz Na koniec polski, archiwalny już akcent : i współczesne efektowne zabawy : Dorzucę jeszcze wyścig górski : Pełen szacun i podziw, ale sprzed telewizora, bo w kokpicie byłyby raczej pełne gacie PS Z góry przepraszam rowerowych ortodoksów, ale nic na to nie poradzę, że od dzieciństwa kręcą mnie samochody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Gymkhana jest efektowna ale nie efektywna, dlatego wole moje ulubione Kamazy. Czasem bokiem za bardzo poleci.... .....a czasem do gory A maluch to tylko z Hayabusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 I swiatecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 25 Grudnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 Można obejrzeć całość, ale najlepsze jest to : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2018 Zupelnie z innej beczki. Panorama Szanghaju 360' z matrycy 25 miliardow pikseli. Zoom jest porazajacy. http://sh-meet.bigpixel.cn/?from=groupmessage&isappinstalled=0&fbclid=IwAR3UQEkspt7MOu9b-iE9AP1Itd0aMmjox55ebC0SUT1-CFophKCnGK846cE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2018 (edytowane) WOW! Plaża w Phukecie cudo, ale na panoramie Szanghaju najlepiej widać siłę zoomu. Edytowane 26 Grudnia 2018 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2018 Niesamowite! To czym dopiero dysponują tajne służby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi