keltu Napisano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Dawno się tak nie uśmiałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Pięknie rozjechane gniazdo dokręcania suportu na stronie serwisowej dakatlonu 🙃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Korba w pozycji mocno mimo środowej, bliżej nawet czwartku To jest zdjęcie ze zdjęcia korby czyli pozycja fotograficzna, a nie techniczna. korba w powietrzu , nie nasadzona na oś i nudesy gniazda suportu z zębami do naprawy, ciekawa technika :nie wysoki nie niski a długi klucz ( long key). Wspaniała artystyczna symbioza fotografa, mechanika i dentysty. Zazdroszczę. W tym roku Dak Talon mnie smucił w mejlach, ale na żywo Pani i Panowie pomogli na dużego plusa, także, wszystko zależy lokalnie na kogo w tym przybytku rozkoszy niebiańsko-chińskich trafimy. Pozdrawiamy optymistycznych Deka Pracowników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Podziwiam Michała Topora za wszechstronność i próbę wejścia w nie swoje buty na MP w zjeździe ; A tu ten sam przejazd duetu ze Sławkiem Łukasikiem; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 23 godziny temu, Sobek82 napisał: Pięknie rozjechane gniazdo dokręcania suportu na stronie serwisowej dakatlonu 🙃 No właśnie dlatego naprawiają Odnośnie Michała Topora. Kojarzę go z Instagrama itd. On rzeczywiście osiąga jakieś dobre wyniki w XC? Googlowałem chwilę, ale jedna strona z rankingami urywa się na 2018 roku, a oficjalna strona UCI pokazuje tylko TOP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 Fajna ta Czarna Góra..szkoda ,że daleko dla mnie jak na weekendowy wypad. 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2021 W dniu 15.08.2021 o 08:34, skom25 napisał: Odnośnie Michała Topora. Kojarzę go z Instagrama itd. On rzeczywiście osiąga jakieś dobre wyniki w XC? Googlowałem chwilę, ale jedna strona z rankingami urywa się na 2018 roku, a oficjalna strona UCI pokazuje tylko TOP. Z tego co pamiętam rok temu na MP xco był pomimo defektu z rowerem 10-ty. W tym roku na bardzo trudnej trasie w MP 6-ty czyli to "widoczny" zawodnik z potencjałem. Niedawno pierwszy raz jechał bardzo trudne zawody enduro w Świeradowie i był 8-my. Kilka rzeczy zawalił bo jechał w takim naturalnym terenie pierwszy raz. Ma tym gorzej, że z tego co wiem jego team to ojciec, który go finansuje i wspiera. Podobne zresztą ma Sławek Łukasik, który demoluje wszystkich u nas w DH. Obronił zresztą z palcem w nosie tytuł. On też jest bez wsparcia tylko wszystko robi sam z dziewczyną/narzeczoną?. Obu za ciężką pracę należą się wyrazy uznania. Michał co by nie pisać bo łapie tak jakby wszystkie sroki za ogon zajął 13 pozycję w Czarnej Górze czyli jak na zawodnika xco rewelacyjny wynik. Na coś więcej poza Polską w obu przypadkach trzeba profesjonalnego podejścia typu nic nie robisz tylko trenujesz i jeździsz na zawody oraz wsparcia PZKOL-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 Może być ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 Coś tym razem nie zatrybiło i było blisko co najmniej inwalictwa; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 Więcej szczęścia, niż rozumu ..Gee , chciałby robić vertical , ale na pełnej …pycie . Jak widać ,ciężko połączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 Z dedykacją dla tych co w wierzą, że te wszystkie filmiki na YT to nie reżyserka, tylko super hiper moc driverów. Także dla tych co na hopki 5 metrowe w lesie szukają amorka za 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2021 (edytowane) Edytowane 20 Sierpnia 2021 przez Brombosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2021 Nowy rekordzista świata w kolarstwie torowym na dystansie 4km. Ashton Lambie - 3.59.93 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2021 Dobre! ..a tu cza czekać.. @Brombosz świetna wrzutka z Remy..chłopak myśli, jest rozsądny i dzięki temu nie łapie kontuzji , robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Jeden z najlepszych kanałów tematycznych z dziedziny enduro/freerid'u przynajmniej dla mnie. Kto zna to zna kto nie warto obejrzeć i śledzić jazdę; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Dałoby się śledzić ten kanał, gdyby nie szwargolili. Nienawidzę niemieckiego, ten język jest durny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcusling Napisano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 To samo Niemcy lub ktokolwiek inny może powiedzieć o naszym języku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekCH Napisano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 6 godzin temu, Tyfon79 napisał: Jeden z najlepszych kanałów tematycznych z dziedziny enduro/freerid'u Fajnie jeżdżą - w zeszłym tygodniu zrobiliśmy przejazd przez Alpy właśnie po tego typu trasach. Szukam roweru, który by się najlepiej nadawał na taką jazdę - kiedyś były Liteville ale już teraz takich nie robią, wszystko poszło w progresywne długie geo, a do takiej jazdy chciałbym coś krótkiego, ale takich fulli już nie produkują :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 6 godzin temu, marcusling napisał: To samo Niemcy lub ktokolwiek inny może powiedzieć o naszym języku. Nie wiem, uczyłem się en, de i fr - jedynie nie trawię de. Ich określanie licz w milionach liter i akcent. Mnie osobiście trafiało. Jezyk dla mnie tragiczny, jak słyszę gdziekolwiek od razu wyłączam, nie oglądam, nie uczestniczę. Mam na niego alergię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 @Tyfon79 Ani to enduro a tym bardziej freeride. Raczej turystyczna wersja vertical , całkiem sympatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 @Kemusinie wiem jak to skomentować... Musiał byś mi to przełożyć na prostszy język bo ja też jestem prosty chłop i czasem nie trybię współczesnego przełożenia co jest co. Chodzi ci, że kobity nieco zamulają jazdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Jazda po stromych górach ma swoją nazwę, vertical, taka dyscyplina sportu, nie jest to enduro czy freeride. Ta sympatyczna ekipa bawi się w wersję turystyczną, Austriacy mają spore doświadczenie w tej materii. Mam nadzieję ,że wyjaśniłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekCH Napisano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Szczerze mówiąc pierwsze słyszę, że taka jazda nazywa się "vertical", co nie znaczy, że tak nie jest - człowiek uczy się całe życie. Może to nie za typowa trasa enduro ale spokojnie mógłbym sobie tutaj wyobrazić sekcję na jakimś alpejskim wyścigu enduro. Dziewczyny dobrze jeżdżą - na go pro wszystko wygląda jak jazda po bułki ale co innego stać tam i jechać po takiej wąskiej, pochylonej ścieżce "off camber" gdzie jest masa małych kamieni i wszystko się sypie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Pierwsze słyszę by w ogóle jazdę po górach definiować słowem "vertical". Kurcze aż taki jestem zacofany czy "My" jesteśmy tu tacy z tyłu? Wchodzę na stronę RedBulla czyli raczej na topie "marki" i widzę tam stare definicje znane od lat. Może @KrzysiekCH bo on z Alp mi wyjaśni czym ten vertikal się tak naprawdę je. Edycja; czyli po wpisie Krzysztofa jednak aż tak żle ze mną i nie tylko nie jest w takim razie Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez Tyfon79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Cóż począć..tylko nie wiem czy vertride to austriacki pomysł ,czy inne źrodlo. U nas i po słowackiej stronie też się przyjęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi