wkg Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 (edytowane) Się raz walnie na plecy to sie ostrożności nabiera W sumie dziwne - u mnie zwykle OTB na rowerze Edytowane 4 Marca 2021 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 Podobno człowiek z wiekiem nabiera rozumu.. @TheJW jak się jest gnojkiem to się wydaje ,ze jesteś nieśmiertelny ..miałem epizod dh ,który skończył się złamaniem mostka w klatce piersiowej, wyjątkowo paskudna rzecz . To mnie wyleczyło z szybkich zjazdów na złamanie karku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 4 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 Godzinę temu, Brombosz napisał: @sznib Przy dużym skoku i odpowiednio ustawionym zawieszeniu ciężko o dobrego BH. Skacz zawsze nad "czymś" to się szybciej ze starych nawyków wyleczysz i bedziesz miał jakiś wyznacznik postępu. Mi starczy żeby na krawężnik wskoczyć Na progach zwalniających się fajnie ćwiczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 @sznib w lesie zawsze gdzieś leży drzewo na ścieżce , jak znalazł do trenowania skila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 Eee, to ja jestem lamusem widze Najpierw podciągam przednie koło, a potem dzięki SPD podnoszę tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 To dobra metoda , spd pomagają. BH średnio mi wychodzi na j..bajku, za to jazda na przednim lub tylnym kole ,wyjątkowo stabilna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 https://youtu.be/NwkDa2T4en4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 5 Marca 2021 Udostępnij Napisano 5 Marca 2021 23 godziny temu, skom25 napisał: Eee, to ja jestem lamusem widze Najpierw podciągam przednie koło, a potem dzięki SPD podnoszę tył. To jest nas dwóch Ostatnio tak podniosłem tył SPDkami, że... muszę chyba bardziej na "+" skręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 5 Marca 2021 Udostępnij Napisano 5 Marca 2021 W dniu 4.03.2021 o 12:25, Kemusi napisał: Po latach zastoju, wreszcie drgnęło , podobno pierwsze pod koniec tego roku . https://www.facebook.com/MysleniceSingletracks/ Poważni ludzie się za to wzięli i zmienił się wreszcie właściciel stacji narciarskiej więc było z kim podjąć współpracę. Jak wszystko wypali to cały rejon będzie oficjalnie numerem 2 w naszych górach zaraz po Bielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marca 2021 Udostępnij Napisano 5 Marca 2021 Oby się udało..zaglądam od czasu... Nie zapominajmy o Kasinie ,też jest gdzie zjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 6 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2021 Niespodzianka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Marca 2021 Udostępnij Napisano 6 Marca 2021 Nie miał czasu powiedzieć https://youtu.be/a56Se27v0aE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Marca 2021 Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 9 Marca 2021 Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 Kolega pyta o źródło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcusling Napisano 10 Marca 2021 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Czegoś takiego to jeszcze nie widziałem: Asfalt jako śmiecie w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Marca 2021 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Zaraz to rozplantują i będziesz miał autostradę pod gravela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 10 Marca 2021 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Dokładnie tak. W okolicy mi tak rozłopatowali kilka fajnych kamienistych szlaków, które trudne były tylko dla osób niemających nic wspólnego z rowerem... I żeby było mało to zrobili tak tylko kilka odcinków po kilkadziesiąt metrów, w pustym lesie. Nic to nikomu nie ułatwia a wygląda paskudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Marca 2021 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Marca 2021 Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 13 Marca 2021 Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 (edytowane) Bo to właśnie w stanie upojenia oraz w okresie, w którym ten stan zanika, najczęściej okazuje się co w życiu jest naprawdę ważne, a co tylko za takie uważaliśmy. Edytowane 13 Marca 2021 przez Brombosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 1ka z serii, jakby co.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 15 Marca 2021 Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 https://archercomponents.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 18 Marca 2021 Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Tragedia: źródło: https://www.opineo.pl/opinie/centrumrowerowe-pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 18 Marca 2021 Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Z dętką jak z dętką pół biedy, gorzej z prezerwatywą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi