Sobek82 Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 1 godzinę temu, Janu_sz napisał: Cudeńko: fotka z aukcji Ali Odlajtowany przez siodełko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 (edytowane) Teraz, Sobek82 napisał: Odlajtowany przez siodełko Gdyby nie to to pewnie > 20 kg. P.S. Wyobraź sobie, że to pęka na gięciu... Edytowane 5 Lutego 2020 przez Janu_sz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 to jest tak twarde że nie pęknie nawet pod słoniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 (edytowane) Korba za 35 pln, pedały za 150, sztyca za 200, mostek za 200, reszta na poziomie korby, rzeźba z dorabianym hakiem ramy/przerzutki itd.itp. Edytowane 5 Lutego 2020 przez SoloTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Jak z alli to korba za 5, pedały za 2, sztyca za 15, mostek za piwo, reszta ze szrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 No mnie oczy bolą od samego oglądania i mam od razu w głowie mękę z tym jak próbuje jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Kawał sprzęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Tak myślę, że spokojnie można zrywkę z lasu zwozić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 10 Lutego 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Jestem zupełnie apolityczny, ale to wywołało uśmiech na mej smutnej facjacie : PS Do kupienia na znanym portalu aukcyjnym za jedyne 40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietern Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 1 godzinę temu, KrissDeValnor napisał: Do kupienia na znanym portalu aukcyjnym za jedyne 40 zł Przy drobnej korekcie napisu kupowali by również zwolennicy PiS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Racja. 40 pln za licznik z kadencją to niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitul Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Fajne te filmy . Podziwiam umiejętności tych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 1 godzinę temu, KrissDeValnor napisał: Jestem zupełnie apolityczny, ale to wywołało uśmiech na mej smutnej facjacie : PS Do kupienia na znanym portalu aukcyjnym za jedyne 40 zł Oby tylko poprawnie działał. W co wątpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Ten gość na sztywniaku mnie przeraża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 22 minuty temu, shotgun napisał: Ten gość na sztywniaku mnie przeraża... Spokojnie. Do pierwszej pomyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Menczonce ale da ssię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Technik/ akrobata, nie mniej szacun. Pivoty składa jak złoto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 11 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Fajnego dropa w 14:39 ominął. :) Skill jest, ale sztywniak to sztywniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Righetti też minął..., a na sztywniaku był momentami szybszy. Fakt, bez plecaka, na lekko, ale....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SerQ Napisano 11 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Jak dla mnie prawdziwe hardkory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 11 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Pewnie pomyślicie, że zgłupiałem wrzucając tu coś takiego, ale jak macie chwilę czasu to obejrzyjcie zamiast kolejnego filmiku z kotami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 11 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Teraz, TheJW napisał: ...ale jak macie chwilę czasu to obejrzyjcie zamiast kolejnego filmiku z kotami. Przepraszam, co masz do kotełów ??? Chyba chodziło Ci o kolejne serie Russian Road. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Hazzard Boyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Otrzymałem taki oto mem, nie od żony...moim zdaniem , „z silnym przekazem” . Jeśli admin uzna to za niestosowne , to proszę usunąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Jak kiedyś kupiłem 17'' felgi, chromowane z rantem do auta to nie zauważyła, po pół roku się zorientowała. Z rowerami jest podobnie, po Piku był przełaj, szosa, dla niej rower to rower, nawet nie wnika skąd je mam i czemu wiszą na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi