Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

.... nie mam  w sobie  nutki detektywa infektywa,   W czym rzecz jest pogrzebana? Dlaczego jest usuwany z   forum?  Wsiadał nam na odciski?  Zapomniałem...

Dziś  widziałem  na U tubie fajny film o retro bajkach z Ursynowa .... super spotkanie i super maszyny :) wyrazy szacunku !!! Żal, że nie byłem. 

• +1 pomógł 1
Napisano

@itr Sam się usuwa jak się atmosfera zagęści, w którejś odsłonie, chyba jeszcze jako skom25 założył nawet wątek - nibyankietę czy powinien odejść z forum :) 

Potem odchodził już bez ankiet ale wracał :) 

Ma chłop sporą wiedzę ale wrażliwiec :) 

Pewnie piszesz o tej imprezie, którą Kolega @Punkxtr animował? Jest też u nas króciutka relacja:

• +1 pomógł 2
Napisano
3 godziny temu, itr napisał:

Dziś  widziałem  na U tubie fajny film o retro bajkach z Ursynowa .... super spotkanie i super maszyny :) wyrazy szacunku !!! Żal, że nie byłem. 

To było takie "pilotażowe" spotkanie. Planuję cykliczną imprezę przynajmniej do momentu, aż chętni nie zaczną wymierać 😉
Zapewne w którymś z ciepłych miesięcy (może czerwiec, ew. lipiec), aby można było pojeździć. 

Planów trochę jest - jedne mniejsze, inne większe. 

• +1 pomógł 4
Napisano

Anime o biwakowaniu (Yuru Camp, S3E11):

my2pcd5ek67.png

W zasadzie rower tylko na jeden odcinek (no może jeszcze epizodycznie w kilku) ale poziom detali może pozwolić na rozpoznanie komponentów.

Anime (Rinkai) skupiające się na ściganiu się na rowerach (torowych):

Rinkai!%20-%20Episode%202%20-%20Izumi%20

Koszmar mechanika 🤣

• +1 pomógł 1