trendyfendi Napisano wczoraj o 12:10 Napisano wczoraj o 12:10 'Nasz' gagatek uaktywnił się na konkurencyjnym forum (; 1 Cytuj
Sobek82 Napisano wczoraj o 13:02 Napisano wczoraj o 13:02 @trendyfendi był u nas też ale założył następne konto jako chuchu. 🫠😉 Cytuj
itr Napisano wczoraj o 18:46 Napisano wczoraj o 18:46 .... nie mam w sobie nutki detektywa infektywa, W czym rzecz jest pogrzebana? Dlaczego jest usuwany z forum? Wsiadał nam na odciski? Zapomniałem... Dziś widziałem na U tubie fajny film o retro bajkach z Ursynowa .... super spotkanie i super maszyny wyrazy szacunku !!! Żal, że nie byłem. 1 Cytuj
spidelli Napisano wczoraj o 19:16 Napisano wczoraj o 19:16 @itr Sam się usuwa jak się atmosfera zagęści, w którejś odsłonie, chyba jeszcze jako skom25 założył nawet wątek - nibyankietę czy powinien odejść z forum Potem odchodził już bez ankiet ale wracał Ma chłop sporą wiedzę ale wrażliwiec Pewnie piszesz o tej imprezie, którą Kolega @Punkxtr animował? Jest też u nas króciutka relacja: 2 Cytuj
Punkxtr Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu 3 godziny temu, itr napisał: Dziś widziałem na U tubie fajny film o retro bajkach z Ursynowa .... super spotkanie i super maszyny wyrazy szacunku !!! Żal, że nie byłem. To było takie "pilotażowe" spotkanie. Planuję cykliczną imprezę przynajmniej do momentu, aż chętni nie zaczną wymierać 😉 Zapewne w którymś z ciepłych miesięcy (może czerwiec, ew. lipiec), aby można było pojeździć. Planów trochę jest - jedne mniejsze, inne większe. 4 Cytuj
Sobek82 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu https://www.instagram.com/reel/DGbd7NtOfBz/ Cytuj
KSikorski Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Reklama wyświetliła mi się na allegro. Stawiają na jakość, tak jak potrafią: 1 Cytuj
Greg1 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Chiński software nie ogarnia polskiej czcionki Cytuj
zekker Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Anime o biwakowaniu (Yuru Camp, S3E11): W zasadzie rower tylko na jeden odcinek (no może jeszcze epizodycznie w kilku) ale poziom detali może pozwolić na rozpoznanie komponentów. Anime (Rinkai) skupiające się na ściganiu się na rowerach (torowych): Koszmar mechanika 🤣 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi