pecio Napisano 9 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2023 @Chleje24na7 te "negatywne" mostki to już lata temu montowałem do dwupółek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 9 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2023 Niemniej cwaniak wiedział co robi nie każdy potrafi.tak złożyć wkdelec (niech zgadnę po malowaniu na czarny mat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 9 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2023 Kolejny niecierpliwy kaskader: https://www.itemfix.com/v?t=hyw18c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 9 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2023 (edytowane) ja ....... Edytowane 9 Listopada 2023 przez WaGiant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boss Napisano 9 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2023 (edytowane) Negatywny mostek daje podobny efekt (podobny, bo nie dokładnie taki sam) jak krótki mostek i kierownica ze sporym "backsweepem", a to można spotkać w seryjnych rowerach (w "cruiserach" to standard w niemal przesadnym wydaniu, no ale to zupełnie inna grupa rowerów). Autor filmiku ma giętą kierownicę, ale nie ma ona znaczącego "backsweepa", a przynajmniej jest tak ustawiona, by go nie miała, choć można ją przecież przekręcić w bardziej tył... Edytowane 9 Listopada 2023 przez Boss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 9 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2023 Cytat Autor filmiku ma giętą kierownicę, ale nie ma ona znaczącego "backsweepa", a przynajmniej jest tak ustawiona, by go nie miała, choć można ją przecież przekręcić w bardziej tył... Można tak zrobić, tylko to spowoduje, że rower straci trochę agresji w prowadzeniu. Uniesione końce kiery do góry prowokują do mocniejszej pracy przodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekCH Napisano 12 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 Był tam może już ktoś? Chciałem tam pojechać ale pandemia mnie powstrzymała, teraz nie wiem czy warto, bo to w końcu kawałek trzeba jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 12 Listopada 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 Urzędasy to lubią ludziom uprzykrzać życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 16 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2023 Z Reddita: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 16 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2023 @spidelli Lancuch nigdy nie spda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 16 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2023 (edytowane) @JWO Przymiar można nosić na szyi na łańcuchu jak raperzy z lat 90 znaczki zrywane z taksiarskich Mercedesów 😁👍🤣 Edytowane 16 Listopada 2023 przez spidelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 16 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2023 Jakieś ewentualne patyki też pewnie mieliło na trociny. Tylko czekać teraz na powrót tej technologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 17 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2023 Od czasu do czasu się pojawia. Nawet w wersji ekstremalnej z biegami: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 17 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2023 Wadą tego rozwiązania niestety jest to, że jak się kręci koło to kręci się też i mechanizm korbowy - znaczy się, że nie możesz przestać pedałować i dać odpocząć nogom nawet jak jedziesz z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 17 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2023 No dobra... Ale jakby ten wielotryb podobny do kasety, był na zapadkach tak jak kaseta, to problem przecież znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 17 Listopada 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Listopada 2023 Pany, przecież już w pierwszych minutach filmika widać że to na zapadkach jest i nie trzeba korbą nadążać za kołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 17 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2023 Szczerze, to nie klikałem jeszcze tego filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 17 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2023 6 godzin temu, sznib napisał: Pany, przecież już w pierwszych minutach filmika widać że to na zapadkach jest i nie trzeba korbą nadążać za kołem. Faktycznie, początkowo nie dojechałem do tego miejsca - mea culpa 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 19 Listopada 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Listopada 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 23 Listopada 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanEustachy Napisano 24 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 Suchary: Cytat Jak nazywa się bąk Króla? - Gaz szlachetny. Cytat Co widzi optymista na cmentarzu? - Same plusy. Cytat Dlaczego beton nie ma pracy? - Bo go wylali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 26 Listopada 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Niebezpieczny Dave znowu w akcji i jak zwykle mega techniczne trasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Gdzie są lasy państwowe, tam nie było wycinane od premiery Matrix'a 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 https://www.instagram.com/reel/CxYSsoiuB5Q/ https://www.instagram.com/reel/Cz8hGzytnA6/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi