trendyfendi Napisano 24 Lutego Napisano 24 Lutego 'Nasz' gagatek uaktywnił się na konkurencyjnym forum (; 1 Cytuj
Sobek82 Napisano 24 Lutego Napisano 24 Lutego @trendyfendi był u nas też ale założył następne konto jako chuchu. 🫠😉 Cytuj
itr Napisano 24 Lutego Napisano 24 Lutego .... nie mam w sobie nutki detektywa infektywa, W czym rzecz jest pogrzebana? Dlaczego jest usuwany z forum? Wsiadał nam na odciski? Zapomniałem... Dziś widziałem na U tubie fajny film o retro bajkach z Ursynowa .... super spotkanie i super maszyny wyrazy szacunku !!! Żal, że nie byłem. 1 Cytuj
spidelli Napisano 24 Lutego Napisano 24 Lutego @itr Sam się usuwa jak się atmosfera zagęści, w którejś odsłonie, chyba jeszcze jako skom25 założył nawet wątek - nibyankietę czy powinien odejść z forum Potem odchodził już bez ankiet ale wracał Ma chłop sporą wiedzę ale wrażliwiec Pewnie piszesz o tej imprezie, którą Kolega @Punkxtr animował? Jest też u nas króciutka relacja: 2 Cytuj
Punkxtr Napisano 24 Lutego Napisano 24 Lutego 3 godziny temu, itr napisał: Dziś widziałem na U tubie fajny film o retro bajkach z Ursynowa .... super spotkanie i super maszyny wyrazy szacunku !!! Żal, że nie byłem. To było takie "pilotażowe" spotkanie. Planuję cykliczną imprezę przynajmniej do momentu, aż chętni nie zaczną wymierać 😉 Zapewne w którymś z ciepłych miesięcy (może czerwiec, ew. lipiec), aby można było pojeździć. Planów trochę jest - jedne mniejsze, inne większe. 4 Cytuj
KSikorski Napisano 25 Lutego Napisano 25 Lutego Reklama wyświetliła mi się na allegro. Stawiają na jakość, tak jak potrafią: 2 Cytuj
zekker Napisano 25 Lutego Napisano 25 Lutego Anime o biwakowaniu (Yuru Camp, S3E11): W zasadzie rower tylko na jeden odcinek (no może jeszcze epizodycznie w kilku) ale poziom detali może pozwolić na rozpoznanie komponentów. Anime (Rinkai) skupiające się na ściganiu się na rowerach (torowych): Koszmar mechanika 🤣 2 Cytuj
Brombosz Napisano Wtorek o 23:58 Napisano Wtorek o 23:58 https://www.itemfix.com/v?t=4ki8jg Ale ruda menda j... poziom ekspert... Cytuj
ernorator Napisano Środa o 07:45 Napisano Środa o 07:45 Zawsze lepiej niż papuga zjadająca karbonową obręcz 1 1 Cytuj
zekker Napisano Środa o 07:51 Napisano Środa o 07:51 Z tego co wiem, to nie karbon, a pianka. Takie stożki to nie element nośny koła, a tylko aero. 2 Cytuj
KNKS Napisano Środa o 08:19 Napisano Środa o 08:19 To nie karbonowy stożek. Inna struktura materiału. 1 Cytuj
spidelli Napisano Środa o 08:55 Napisano Środa o 08:55 Godzinę temu, zekker napisał: to nie karbon, a pianka. Hm .. mam ze dwa katusze w garażu 😎🤣 Cytuj
chrismel Napisano Środa o 14:45 Napisano Środa o 14:45 Czasami ktoś szuka tańszej alternatywy od Garmina. Polecam obejrzeć - festiwal bubli. 2 Cytuj
smw44199 Napisano Środa o 16:25 Napisano Środa o 16:25 (edytowane) Używam ten: W100 z ali za niecałe 220zł Działa rewelacyjnie, do tego samodzielnie (nie potrzebny jest żaden licznik rowerowy). Nie miałem sytuacji, żeby mnie nie ostrzegł, jednak zdarzają się fałszywe alarmy gdy coś mija mnie z naprzeciwka bardzo szybko, albo jest to ciężarówka z przyczepą. PS Tylko przerobiłem to koszmarne mocowanie do sztycy na "Garminowe" https://pl.aliexpress.com/item/1005006750170130.html?gps-id=pcDetailTopMoreOtherSeller&_t=gps-id:pcDetailTopMoreOtherSeller,scm-url:1007.40196.422467.0,pvid:3df75298-7b63-4de7-aacb-76f3029fd00a,tpp_buckets:668%232846%238116%232002&pdp_ext_f={"order"%3A"212"%2C"eval"%3A"1"%2C"sceneId"%3A"30050"} Edytowane Środa o 16:31 przez smw44199 Cytuj
spidelli Napisano Sobota o 10:33 Napisano Sobota o 10:33 Polecam jeszcze tańszą alternatywę alternatywy dla Garmina: Nie wyobrażam sobie jazdy bez tego; nie mam jedynie w trailówce, z wiadomych względów (kierownica ma ze 2 metry szerokości ). Jak podjeżdżam asfaltem do lasu to czuję się jak bez ręki Mam już ze 2 lata i jeszcze nie musiałem ładować 😎🤣 2 Cytuj
smw44199 Napisano Sobota o 14:47 Napisano Sobota o 14:47 Phi tylko 59,99 i nie ma lampki, wstydziłbym sie jeździć z takim tanim gadgetem 🤣🤣🤣 1 Cytuj
pecio Napisano Sobota o 16:06 Napisano Sobota o 16:06 5 godzin temu, spidelli napisał: Mam już ze 2 lata i jeszcze nie musiałem ładować 😎🤣 Masz wersję solarną ? 🤣 Cytuj
smw44199 Napisano Sobota o 16:30 Napisano Sobota o 16:30 Solarne były nieco droższe i miały asystenta pasa ruchu 😁 Ewidentnie zaoszczędził 😁 Cytuj
spidelli Napisano Sobota o 16:56 Napisano Sobota o 16:56 49 minut temu, pecio napisał: Masz wersję solarną Nawet polarną 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi